Води

Тепер я хочу запропонувати вам обговорення, дорогі, пара лопаток інформації про фанат.

Кожен з нас оточений суспільством. І кожен хоче, незалежно від місця і способу життя (звісно, якщо шавлія не страждає від повної сліпоти або глибокого погузму), що перед своїм будинком був чистий, красивий, що знаходилися добре вкриті газони з клумбами, які діти грають в пісочниці, а не кимось СУВ.
Але, в світлі того, що з року до року масивно додано кількість автостоянок, а також залізних коней всіх смуг, є менше місць для паркування під цим небом. В результаті цього факту починають розвиватися нові, «розгортаються» території. Закони, тротуари, дитячі та інші райони. Автомобілі мають велику вагу, тому в похмуру погоду культурно-зелені простори перетворюються в цибулю іржі, бруд перевозиться по всій дворі, відповідно, двір починає виглядати більш як худоба. Так само не вистачає гною.

Деякі «любительські» автомобілі поставляються на вищевказаних місцях, які ніколи не були призначені для цього, на основі виключно на їх боорішно-відкладної природи. У дворі є порожній, є достатньо місця, і я більш комфортний тут.
Деякі керують парканом своїми особистими місцями, кілочками там, всілякими барами і т.д.

Війна між мешканцями цих дворів і автовласниками ніколи не закінчиться. Так як мешканці юридично стоячи свою землю, власники автомобіля стоять на тому, що не вистачає автостоянок, і це не їх несправність. Вони не бояться штрафів або осаду. Нерідко йде на напад в процесі уточнення відносин. Часом трагійних наслідків.

Нижче я представлю вибір фотографій з декількох місць, які обрали для себе Autoshifters. Я не торкаю цифри в принципі, щоб країна знає її «герої».

3610Р. 4200Р.

...

...

...

...

...

...

...

...

...

990 Р

...