Більше терпіння.

Добрий день, кожен.

Я прочитав пост про мото ...
Я думав довгий час, витягнув мій правий очей і вирішив писати повідомлення.

Кілька слів і 13 зображень.

Ось так:

Я 27. Є кохана жінка і дочка. Процес осені дупа у дівчат торкається, чарівно тільки в кіно. По суті, це 20-хвилинна казка (книги тільки, або з голови) лежачи в ребра (Я 185 і моя спина каже мені, що я джунк кожен раз) і обережно струшуючи ноги або спиною, щоб князі падають дупи. Навігація Князі впав дупа - що на неї дивитися? Так. 21:30 - 22:15. Дякуємо Богу. Я поїду на кухню зі своїм улюбленим «поганим чайом після душу». Просто щось фаршу в кімнаті, потрібно відкрити обрамлення (це така річ в вікні, яка залишає на ньому клацання). коротко, ідилл.

Дія:

22:10 Зрада. Просто душ. Чай і бутерброди готові. 14 вкладок відкриті для подальшого читання суглобів. Я кладаю руки в локони коханої, я починаю поцілунати її жаділі, трохи прикусити. Всі кип'ятіння і кип'ятіння. Але... по Вернадському Авеню, величезні слони починають ковтнути, що дует з усіма крапками в трубки Джеріго! Як мінімум я думав так... Я виглядав вікна і пилила велосипеди. Моя дочка прокидається вгору і все ламається вниз. І повірити мене, немає вікон...

Щоб стати злочинцем, подумайте як злочинець.

Я велосипедист. У мене є прохолодна мута, котушка і шолом. Ви повинні поставити величезну трубу або перекручувати флейти з акторського тишу. Чому я можу це зробити? Що робити? Я хочу всіх, щоб почути і подивитися, як круто я! Який велосипед у мене є! Що б ви сказали мені?

Але проблема не тільки з цими ідіотами, які сходження з снігу, щоб оновити статистику дорожніх лет (Год заборонений), є інші герої. (фото 9-11) Переможці в житті. Я кладу баночку на відрі, чорні очі і аі на на на на на на на. Або звук вимикача подвійного зчеплення на вершині? Чому варто слухати ці звуки в надлишку всіх допустимих значень в децибелах? Оскільки вони думають, що вони краще, ніж інші.

Подумайте про це, ніхто не думає. Вони думають, що вони краще, ніж інші, просто тому що вони мають незаконно перероблений високоросійський автомобіль під їх мозок.

Гентльмен, як я з'явився з вашими дисплеями.
Бог, якщо ви хочете адреналін, перейдіть на пейнтбол, страйк, грайте жорсткий бал. Поїдьте по набережній на роликах з коханим.
Чому інші страждають від ваших змів?

Перші 9 фото вибирають фотографії найяскравіших причин неспокійного сну моєї дочки, які зібралися 19.04.2014 р. 9-11: Це фотографії, зроблені випадковим чином.

PS нормальний байкер:
* Обов'язки з обмеженням швидкості в заселених візках
Ім'я * Повністю займає сидіння в провулку
Я бачив лише 3 з них в Москві за весь досвід водіння (9 років).

Висновки:
Майже всі байкери ебать себе.

Бажання - це чисто і з серця!
Подаруйте всім байкерам бога здоров'я, щастя, добробуту і осушування в найближчому майбутньому голову на 3-4 мінімуму!!!

(доб. 3)

Фото

Фото

717210

Фото

Фото 5

Фото 6

ФОТО 7

Фото 8

р.

Фото

Фото

Фото 11

Фото 12

Фото 13

Навіть кішки будуть відчувати себе чаєм.

Джерело: