Ідеальний чоловік з світу літератури: що він?

Тут буває: ти читаєш книгу, або дивитися фільм, і головний герой - добре, як він. Саме те, що ви очікуєте життя. Все моє життя, і він у книзі! Де справедливість? Або, навпаки, він м'який, переконливий і дуже ніжний, добре, все це повинно, а також - тільки герой своєї улюбленої книги. Так, як ви можете побачити, сьогодні ми будемо говорити про HIM, ідеальний чоловіка вашої мрії, який живе на сторінках Gone з вітром, Sherlock Holmes, гордість і преюдії або Гаррі Поттера, наприклад, який буквально переповнений відповідними героями. Яка книга робить ваш ідеальний чоловік живим?

1,1 км Ретт Батлер

Переважна більшість читальних дівчат відразу ж запам'ятається гоном з вітерцем і чарівно чарівною, розумною і впевненою Ратт Алелером. Головний характер цієї книги – людина протягом століть. Це те, що ідеально повинен бути, багато хто вважає: непередбачуваний, рішучий, іноді суворий, але як ніхто не знає, як любити.

Приєднувшись до хорусу захоплених голосів, я смужу сумно, як я перечитав мої улюблені моменти з цієї книги.

2. Дарсі.

Хто б не був сумним для такого міцного, короткого спиць, але дуже щирого чоловіка? Дарсі готовий зробити що-небудь заради своєї коханої, він вірний одноманець і справжній джентльмен. У кіноіндустрії нам багато улюбленого пана Дарсі, кожен з яких дещо схожий на книгу. Хто сидить, насправді, до вас.

Мій вибір, звичайно, оригінальна книга, легендарний Colin Firth і загадкова Матвія МакФадієн в 2005 версія.

3. У Бінглі.

А персонаж з тієї ж опери, але досить навпроти першого. Карл Бінглі надзвичайно скромний, зрозумілий, тихий і дуже посміхається. Для кого - короткозорий hen hen і не варіант взагалі, і для деяких - простий, надійний і дуже зручний джентльмен. Ну і не існує аргументу про смак.

4. Арагон-Елескар

Про красивих чоловіків з «Лорду Кільця» можна говорити безкінечно. Але пальма чемпіонату все одно впевнено тримає Арагон - людина ідеально, з якої б ви виглядали. Про свої дії і походження, лояльна монофобія (68 років, щоб почекати згоду на шлюб, необхідно!), сильний, але воліє вирішити все дипломатично. Додати до цього факту, що він красивий, просто, вид ... і всю країну Гондора є тільки невеликим приємним доповненням.

І красиві Ноги звідти.

5. Умань Шерлок Холмс

Скільки інкарнацій зробив цей чудовий герой, і один краще, ніж інші. Я думаю, що шанувальники Ліванова і Роберта Дауна Jr. пробачать мене за найсучаснішу і «свіжку». Шерлок з нашого дня. Як для мене, вони всі хороші, кожен по-своєму, але сучасний найближчий до його прототипу книги.

317184

Sherlock Holmes є ідеальним співрозмовником, поліматом, еготистом і реальним ніжником. Важко уявити собі його в ролі зразкового сімейного чоловіка і чоловіка, але як чудово це буде все своє життя, щоб послухати свої мудрі виступи, допомогти в пригодах і разом зробити задоволення від Ватсона.

6. moriarty

Після сенсаційної адаптації «Sherlock» з Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Сучасна вілла попередньої книги несподівано потрапила в звання бажаного і ідеального. Якщо Моріарти звикли бути старою генієм, тепер ви можете подивитися на нього як дорогою людиною! Його характер, безумовно, не цукор, але для любителів негативних, але таких привабливих персонажів, Moriarty є реальним пошуком.

7. Рочестер.

р.

І знову мрія романтичних і ніжних леді є пан Рочестер від Jane Eyre. Ідеально підходить до точки неможливості. На перший погляд, sullen, секретний, суворий і ґрунтовий, але насправді - романтичний, моноловий і справжній лицар.

(Р)

8. У Северус Снапе

37763657

Ну, хто не кинувся над тими пострілами, коли сріблястий оленячий галоги навколо офісу Дмельдора, і є сльози в очах Дмлендора? А ті моменти, де Сам Северус кізить, змішуючи любов свого життя? Ризики все, секретний, суперечливий, але так пристрасний і лояльний Severus Snape після останніх книг і фільмів різко розгортається в очах любителів і стала реальним ідеальним. Я хочу, щоб було більше людей, які можуть дійсно любити.

9. Навігація свінгери

Я думаю, що деякі люди знають цей чарівний характер, і вірити мене, ви пропустили багато. І це не тільки в чарівній і привабливій Johnny Depp, яка відігравала основну роль в фільмі тієї ж назви, але в енергії і характері персонажа. Свобода любляча, щиро любляча, пристрасний, сексуальний... добре, як можна виділити тут?

10. Ефірна муфта

Знову, за смаком і кольором... У занадто білому, безшумному і злегка бездоганному вампірі можна знайти безліч недоліків, але тисячі і тисячі жінок поставлять його в першу чергу в рейтингу ідеального. Чому? Є багато причин: є старомодні галантрі, і романтичність, і його пристрасний любов. Хто б не хотів би зустріти вічно молодий, красивий, освічений, багатий і дуже розумний чоловік, який чекав на 100 років і тепер готовий зробити все, щоб зробити вас дружиною? І ти все ще дивиш, чому він був у ідеальному списку?

р.

Звісно, тут немає... Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.