ELLE Жінки в Музика 2014: як в cum?

Нещодавно в Лос-Анджелесі церемонія ELLE Women In Music зібрана на своєму червоному килимі не тільки музиканти, а й шанувальники музичного таланту. Серед них, до речі, було багато модниць, які могли перетворити будь-яку соціальну подію в шоу новітніх дизайнерських колекцій. Тим не менш, від цієї партії не очікувалося - засновник церемонії був глянцевий журнал ELLE, і він, як ви знаєте, не переносить нехтування моди.

Кіт Грахам відомий своїми сміливими модними рішеннями, і в цей час родзинкою акторського наряду було ефектне поєднання принтів. Кіт поєднується в її образі шовкова блузка з абстрактним орнаментом і смугастою спідниці олівців яскравих відтінків, доповнює наряд з взуттям, зчепленням і великою кількістю ювелірних виробів. Я завжди любила зовнішній вигляд Kat - вона дуже красива і яскрава дівчина на мій погляд - але цей раз я помітив її волосся. Дуже схожий на мангал, а не найуспішніших укладень.

156050 р.

Сестри Міхалки обрали, щоб з'явитися на червоному килимі жіночний і грайливий міні-сумки яскравих кольорів. Аманда вийшла в сукню-жовту сукню з ніжною вишивкою і оригінальною лінією. Дівчата приємно дивилися, але не було нічого особливого про свої наряди.

р.

Поруч з дуже реалістичним квітковим принтом, Голландія Роден вибрала на церемонію. Жіноча сукня вільного крою була прикрашена яскравою, так як якщо пофарбована маслом, трояндовими бутонами, які чітко привертали увагу на на наряд нашої героїні. Сукня була розроблена Американською Феатстон, хоча на перший погляд вона була дуже нагадує створення Dolce & Gabbana.

12500 р.

Для того, щоб побачити це, щоб сказати нічого. Як Румер Вілліс придумав ідею показати світ її плавно епілатовані бікіні і шматочок нижню білизну залишать таємницю всім, але факт залишається те, що дочка Демі Мура і Брюс Вілліс ступить на червоний килим в спідниці з гігантськими вирізами. Це жорість, звичайно, що дівчина зробила неправильний вибір, адже з талії і вище вона виглядає чудово.

Ставка на головну тенденцію літа, Софія Буш надягнула на червоному килимі вже стала класичним ансамблем короченої топки та спідниці міді. Я не можу сказати, що наряд прекрасно сидить (це досить складно досягти ідеальної вписки зі шкірою), але в цілому виглядає добре. Крім того, звертайте увагу на незвичайний макіяж актриси – стріли котів, захоплюючи очі, подивіться досить незвичайним і навіть дивним.

Визначено оригінальне вбрання для нас молодим актором Willa Holland. Дівчинка носила верхню, плавно перетворюючи в спідницю, а літні шорти. Все це декороване принтом незвичайних відтінків. Наряд для аматора - виглядає трохи старомодний і специфічний, але яскраві салатні човни дуже радують око.

Де зробив, що шикарний Stacey Kiebler, який один раз шон на червоному килимі в бездоганних модних образах, йти? Хейді Клум? Поспішно, коли я побачила це фото, я думав, що він був Heidi перев'язувати знову з божевільною кількістю декольте. Але я був неправильним. Цей наряд вибрав з BCBG Max Azria, щоб розповісти світ про її цікаве положення і показати округлі животик. Я не думаю, що це наряд є найкращим чином, щоб оголосити вашу вагітність.

р.

р.

Zendaya Colemania з'явився на церемонії на Vivienne Westwood Anglomania. На юнацькій співаці був безкоштовний костюм, доповнений федорою шапкою, жіночними сандалі і зчепленням. Я люблю стиль холігана, в якому виготовлений костюм, але не велика кількість різноманітних прикрас - такий ефектний наряд не потребує зайвих акцентів.

р.