Як я малював картинку на конкурс.

Тема конкурсу «Прототип автомобіля майбутнього». Автомобіль прототипу не повинен нагадувати сучасний автомобіль. Якщо було літати, то не більше 2 метрів над землею. Забіг він був у виживання.
Я починав з ескізом на папері та фотошопом. Моя рука була подряпиною, я не можу стояти її і я кладаю кулемет прямо.

Продовжено винахід заключної форми.

Як я малював картинку на конкурс. р.

Я блюв фон для кольору. До речі, він змалювався відразу в кольорі, а не порубати далі. Я думаю, що це мій 2-й помилка, оскільки це більш складний. І перша помилка полягає в тому, що я зробив занадто кілька ескізів і він підвищив час розвитку, тому що я повинен подумати на ходу.

Початко почали розробляти деталі.

І він здавалося мені, що я думав, що він прийшов до кінця. Я отримав заклепки, пекти і начинки.

У зв'язку з технологічними роботами було 3D-блок.

І сходження суглобів. Я помітив мій розмитий погляд, що структура була косою. З допомогою мого старшого брата, який малює милі краще, почав виправити малюнок.

Як я малював картинку на конкурс. р.

Змінений фон. Тепер автомобіль ближче до землі.
Невелика деталь не дала мені миру, легантно звернула його, враховуючи цей етап роботи практично скінченно.

Перевізити дизайн + роботу детально. На цьому етапі я пишу від своєї прохолоди! Я думав, що вона прийшла.

А потім рух синіх і більше очей на чолі сходження з цієї фантастики. Про нас

Я знову пофарбував. У мене є російська концепція, щоб говорити, тут є кольори нашого прапора і пішли в якості основи.

І ось закінчення. Роллий блиск Flyer, доданий землі в передній частині, щоб композиція не постраждала від пишності. Bloom на рефлексії, рефлексії, у слово постобробці.

Моя робота взяла мене 40 годин чистого часу. Він завоював конкурс, до речі.

-img15---

Джерело: рибальська сітка