Как я рисовал картинку на конкурс.

Тема конкурсу «Прототип автомобіля майбутнього». Автомобіль прототипу не повинен нагадувати сучасний автомобіль. Якщо було літати, то не більше 2 метрів над землею. Забіг він був у виживання.
Я починав з ескізом на папері та фотошопом. Моя рука була подряпиною, я не можу стояти її і я кладаю кулемет прямо.

Продовжено винахід заключної форми.

р.

Я блюв фон для кольору. До речі, він змалювався відразу в кольорі, а не порубати далі. Я думаю, що це мій 2-й помилка, оскільки це більш складний. І перша помилка полягає в тому, що я зробив занадто кілька ескізів і він підвищив час розвитку, тому що я повинен подумати на ходу.

Початко почали розробляти деталі.

І він здавалося мені, що я думав, що він прийшов до кінця. Я отримав заклепки, пекти і начинки.

У зв'язку з технологічними роботами було 3D-блок.

І сходження суглобів. Я помітив мій розмитий погляд, що структура була косою. З допомогою мого старшого брата, який малює милі краще, почав виправити малюнок.

р.

Змінений фон. Тепер автомобіль ближче до землі.
Невелика деталь не дала мені миру, легантно звернула його, враховуючи цей етап роботи практично скінченно.

Перевізити дизайн + роботу детально. На цьому етапі я пишу від своєї прохолоди! Я думав, що вона прийшла.

А потім рух синіх і більше очей на чолі сходження з цієї фантастики. Про нас

Я знову пофарбував. У мене є російська концепція, щоб говорити, тут є кольори нашого прапора і пішли в якості основи.

І ось закінчення. Роллий блиск Flyer, доданий землі в передній частині, щоб композиція не постраждала від пишності. Bloom на рефлексії, рефлексії, у слово постобробці.

Моя робота взяла мене 40 годин чистого часу. Він завоював конкурс, до речі.

-img15---

Джерело: рибальська сітка