40-річна мати трьох Julie Tansley (Julie Tansley) невтомно порося вулиці міста, намагаючись знайти кота, яка зникла 7 травня. Під час чергового туру прилеглих вулиць британський помітив, що показник рівня теплоносія lit вгору на панелі приладів.
«Я побачила кришку світла, але я не знаю, що це було – я не знаю багато про автомобілі». Так я взяв книгу і зрозумів, що це було індикатором, який сигналізував недостатній рівень охолоджуючої речовини в резервуарі, згадував Танслі. Після інструкції я відкрив витяжку і не міг вірити очі - принцеса виглядала на мене.
Виявилося, що тварина вдалося отримати під витяжкою, але не вдалося повернутися. За два тижні кота мимовільно бере участь у їхньому пошуку, доки голод примусив її гасити на шланг поставки охолоджуючої рідини.
Британський спробував самостійно отримати худий пелюстка, що чинила з антифризом, але її спроби не були короновані успіхом - принцеса застрягла в пастку.
«Я спробував отримати її, але я зрозумів, що мені потрібна допомога фахівця. Я мав називати сусіда, який володів металевим складом і попросити його відправити механіку.
Вже понад 45 хвилин для чоловіка, щоб врятувати чорну кішку. Власники Принцеси відразу промивають її волосся від охолоджуючої речовини, а потім давали кемаційну тварину деякі продукти харчування.
За даними Дзеркального сайту Tansley тепер доведеться оплатити ремонт автомобіля, пошкодженого в рятувальній операції.
Габаритний зображення
Я вже поінформував, що заміна шланга та інше ремонт буде коштувати 300 фунтів ($450). Але всі ці витрати ніщо не вдалося зберегти принцесу. Уявіть, що б сталося, якщо вона не була засіяна шлангом, вона сказала.
-img5---
Джерело: www.smonitoril.ru