1473
Російський політв’язень Борис Стомахін: «Російські окупанти – з Криму!»
Звернення до урядів США та ЄС
Так Москва запустив новий акт агресії, на цей раз проти України. За допомогою революції в Києві як претексту, московський бразенлі охоплює український півострів Криму.
Потрібні сказати, корінне населення Криму – кримські татари – депортували до Узбекистану у 1944 році, тобто, підпорядковані геноциду. В даний час Російська Федерація, як правовий наступник СРСР, несе повну відповідальність за цей злочин. У Криму, що після депортації татар, Сталіном у 1946 році, це, власне, є окупанти. Новий арешт Криму Росією означатиме новий геноцид для кримських татар, схожий на одного досвідченого Чеченського району з 1994 року.
Потрібні сказати, що не існує сумніву про легітимність будь-яких «референдів» у присутності російських окупуючих сил в Криму з кінця лютого 2014 року. Довідники Путіна до Косово – це чистий децеїт, криється і цинізм: жодна інша імперія спробувала взяти Косово з Сербії протягом 23 років, щоб її включити. Косово незалежні, не частина Албанії або будь-якої іншої країни.
Що відбулося 16.3.14 і відбувається зараз в Криму не «незалежність» або «реуніфікації з Росією». Це має лише одне ім’я: анексія, підготовлена як прямими агентами Москви – так званим «парламентом Криму» – і прямим військовим окупацією.
На півострові не поганий для всіх промосковських захоплень-ідіот на півострові, щоб читати «Ісланд Криму» Василя Аксенова, щоб дізнатися про те, що будь-яка «реуніфікація з Росією» закінчується. Нагадувати, що в Росії з 2000 р. активно перебільшило питання про скасування наявних національних автономних республік (Татарстан, Башкортостан, Чувашія та ін.) і створення розширених провінцій на їх місці. «Брестська автономія» очікується в Криму в цьому й
Одне з них добре: цей час цивілізований світ не збирається мовчатись черговий трюк барбарійців, так як він ковтнув свою агресію проти Грузії в 2008 році. Європа та Сполучені Штати визначаються не тільки візи (практично без використання!) але й економічні санкції проти Москви.
Так, вона вдарить економіку Заходу, так як мускатно розірвати Московіти. Так, необхідно затягувати ремені, віддати певну частину звичної кількості і комфорту, знизити рівень життя дещо – для того, щоб захистити фундаментальні принципи свободи і прав людини від московських барбарій, які прагнуть відновити СРСР, охопити все, що їхня родила руки досягають, і ідеально – подрібнити всю Європу, так як Сталін їх зчепити. Захід повинен жертвувати частину своєї економіки і прибутку, щоб принаймні спробувати зупинити цю чугу зі Сходу через жорсткі санкції. Для збереження вашого життя...
Я повністю підтримую ідею економічних санкцій проти Москви. Я вимагаю і наполягати, що Росія не повинна бути виключена тільки з G8 і відвертавшись від співпраці з НАТО, але також виключена з ООН, оскільки СРСР був виведений з Ліги Націй для агресії проти Фінляндії. Ціна цієї Ради Безпеки ООН, яка є Московською та Пекінською
На жаль, ці заходи недостатньо. У Москві високе час нетоталітарного тирану Путіна у Москві, щоб протидіяти одному виду військової операції, яка була здійснена проти режиму Milosevic в Сербії, Гусейна в Іраку та Гаддафі в Лівії. Чим менше, алас, тут не обійтися. З темряви Путіна, де я стояти тільки за мої погляди, категорично попит, що Москва повинна бути бомбардована довго!
До вашої свободи і нашого.
Борис Стомахін, політв’язня.
18.3.2014, Медведкове, Москва.
Ваш текст за посиланням. й
Тимошенко: «Без антитерористичних операцій!»
Державна думка готує закон про визнання рішень міжнародних судів