490
Склад
Багато людей розміщують те, що вони роблять вдома. Ремонії, ремісії, творчості. Я вирішив пост. Я зробив це для себе. Fotcal для YAP.
Справа в тому: Я збираюся на початку квітня на канікулах з ремонтом батьків. Я думав, що я не маю часу, ні грошей на глобальний ремонт, але через залишки від реконструкції моєї кухні та будинку батьків, я міг зробити щось на моєму пансіоні. Програма виробництва корпорації, яка завжди допоможе нам знайти інформацію, яку нам потрібно, була сміливо. І 3D макет того, що я хочу отримати.
Ось буде приблизно 24 фото.
Тут можна побачити ескіз.
2 000 р. Це те, що магазин виглядав, як і раніше переплітався. Він створив мій батько назад в сміх 90-х, коли ми просто переїхали в цю квартиру.
3 справжня частина я вже взяв
4 ось трохи деталі
5 ось це мес.
Він був нудний на 6 ночей, тому я розірвав шпалери.
7 і розірвав
8 був щасливий бачити кошмари зламаних і розписних стін
9 трохи шпаклівки і залишки водоемульсії Ледса і воли
10 Я знаю, що це не акуратний, це пані!
11. намальовані і намагалися на кадрі чесно поголені дошки. вирішили відмовитися від поличок в колах. нешкідливий
12. інший фітинг, також не зробив опор. каркас щільно введений між стінами.
13 гвинтових намагатися на пальто і куртки вішалка)
14 пішов з братом для фанери. від магазину, що йому довелося ходити. і я на машині.
Р
15 виїжджав з бруньок води «Пілісандр» і шурупів
р.
16 домашніх препаратів рейок не більше. просто блювотні мене не дуже. для краси пішли і купили в магазин
17 забули взяти картину того, як я збираю його, але це виявилося.
18 а потім як це.
19 під час ремонту моїх батьків і я не знаю, коли він прийде до кінця і я трохи соромлюся, і я хотів поставити все в пані.
, Україна
20 і принести більше
21 через 2 дні, коли питання про старий ламінат був приведений, чому я повинен мати новий, якщо залишки старого лінолеуму були досить?
22 заздалегідь здійснили всі перебіги, і укладаємо ламінат.
23 потім приніс все назад.
24 і з другом було розтерти під пивом. Я чесно хотів використовувати проектора, щоб зробити задоволення. на пилці YaP samurai. так для тесту. але проектор не знайшов. але пиво і гуаш знайдено)
Бюджет цього підприємства 300000 B.R, або просто $30. Сьогодні курс майже 10000 робочих годин становить п'ять чистого вечора.
За все це, спасибі вам.
Джерело:
Справа в тому: Я збираюся на початку квітня на канікулах з ремонтом батьків. Я думав, що я не маю часу, ні грошей на глобальний ремонт, але через залишки від реконструкції моєї кухні та будинку батьків, я міг зробити щось на моєму пансіоні. Програма виробництва корпорації, яка завжди допоможе нам знайти інформацію, яку нам потрібно, була сміливо. І 3D макет того, що я хочу отримати.
Ось буде приблизно 24 фото.
Тут можна побачити ескіз.
2 000 р. Це те, що магазин виглядав, як і раніше переплітався. Він створив мій батько назад в сміх 90-х, коли ми просто переїхали в цю квартиру.
3 справжня частина я вже взяв
4 ось трохи деталі
5 ось це мес.
Він був нудний на 6 ночей, тому я розірвав шпалери.
7 і розірвав
8 був щасливий бачити кошмари зламаних і розписних стін
9 трохи шпаклівки і залишки водоемульсії Ледса і воли
10 Я знаю, що це не акуратний, це пані!
11. намальовані і намагалися на кадрі чесно поголені дошки. вирішили відмовитися від поличок в колах. нешкідливий
12. інший фітинг, також не зробив опор. каркас щільно введений між стінами.
13 гвинтових намагатися на пальто і куртки вішалка)
14 пішов з братом для фанери. від магазину, що йому довелося ходити. і я на машині.
Р
15 виїжджав з бруньок води «Пілісандр» і шурупів
р.
16 домашніх препаратів рейок не більше. просто блювотні мене не дуже. для краси пішли і купили в магазин
17 забули взяти картину того, як я збираю його, але це виявилося.
18 а потім як це.
19 під час ремонту моїх батьків і я не знаю, коли він прийде до кінця і я трохи соромлюся, і я хотів поставити все в пані.
, Україна
20 і принести більше
21 через 2 дні, коли питання про старий ламінат був приведений, чому я повинен мати новий, якщо залишки старого лінолеуму були досить?
22 заздалегідь здійснили всі перебіги, і укладаємо ламінат.
23 потім приніс все назад.
24 і з другом було розтерти під пивом. Я чесно хотів використовувати проектора, щоб зробити задоволення. на пилці YaP samurai. так для тесту. але проектор не знайшов. але пиво і гуаш знайдено)
Бюджет цього підприємства 300000 B.R, або просто $30. Сьогодні курс майже 10000 робочих годин становить п'ять чистого вечора.
За все це, спасибі вам.
Джерело: