Москва-Уфа-Москва

У вересні 2012 року я запросив відвідати Уфа. Метою поїздки стала ділова подія великої організації, поїздка була оплачена повністю від бюджету запрошення.

З радістю погодився, адже Уфа-мільйонер, столиця Башкортостану, є дуже красивим містом! Крім того, перший рейс літаком.

Подорож пройшов в кінці вересня, до того часу я вже отримав квитки на подорож і рейс. Я отримав до Москви поїздом, він був дуже погодою вранці. Час на годинник 9 a.m., реєстрація в аеропорту Домодєдово о 16:40, вирішив провести час на прогулянку. Після того, як виїхати з Курської станції, я озброєний себе з картами Google і ходив до станції Павелецький.
32 фотографії.

Вид на річку Москви після іншої години ходьби по місту

Москва-Уфа-Москва

На одному з зупинок припинив чоловіка витриманим, попросили запропонувати напрямок в напрямку Павелецьке. Він був дуже дивний, коли він виявився, де я ходив, для Мусковітів ходити по місту, він виходить, як правило, в дикому. До метро мій син закріпив мене чоловіка і побажав мене хорошою дорогою.

У ході руху я зустрів це Opel :

Москва-Уфа-Москва

Opel з іншого боку

Москва-Уфа-Москва

Коли я отримав до станції, я вирішив їсти в метро. Не один, коли-небудь чув, це був свого роду збірних сендвічів. Вона виглядає весело, але це некомфортно. На самому вокзалі неможливо було відштовхнути, ледь знайшов касу аероекспресу. Ціни, відверто, Москва, дорогі. Я взяв квиток в обидві сторони. Тоді я чекав довгий час для поїзда, тому що я не встиг сидіти у відході.

Аерокспрес (карта не шахта)

Москва-Уфа-Москва

Автомобілі, як нові, чисті, комфортні, без зупинок і зупинок в аеропорту. Єдина нагота полягає в тому, що в деяких автомобілях сидіння розташовуються проти руху, я турбуватиме цю посадку Москва-Уфа-Москва .

Я переїхав до наступного, це нормально.

Москва-Уфа-Москва

Ми отримали досить швидко. У той час, будівля станції пройшла масштабна реконструкція, частково прихована під лісами та сіток. Переправлення з станції, де я пішов з поїзда, блокував турнікет - це те, де квиток перевіряється. Далі по маршруту обмотки до валиків аеропорту. Чарівна будівля, красива, сучасна. Багато людей, які поспішають.

Зовнішній вигляд аеропорту (не мій малюнок знову)

Москва-Уфа-Москва

У великій станції будівлі досить складно відразу орієнтуватися на мешканця провінційного міста, що є Орел. Очікується знаками, довго шукаючи прийом. Тоді на деякий час він сидів у приміщенні очікування з величезними вікнами, що стоять перед проїздами,... Подумайте про майбутній рейс.

Москва-Уфа-Москва

Коли прийшов час, реєстрація, огляд, відправився в зону очікування посадки. Багато різних магазинів, кафе... Я не знаю, якщо вона повинна бути там або в будь-якому місці.
Коли я отримав на площині, розтягував, я зрозумів, що я б не зміг відмовитися від польоту, невеликий Джіттер пішов на тіло. Я параноїд, я ніколи не туш, я боївся. Швидкість, висоти
На ходовій дорозі літак перетворився на післяпалері, і я спробував тривалий час і в зв'язку, щоб відволікати себе і читати статтю про мечеть в Москві. після 10 спроб я забив для читання. Я був дивним, коли літак отримав висоту і якось сіла в космосі, я мимоволі захопив підлокітника.
У літаку поступово набули висоту 9 тис. метрів, почали розподіляти обід. Я забув про страх, голод забрав його пальцем. Їжа була добре і порція була веселою.
Політ тривав близько години і півдня, сіли нормально, він був крикетним, коли літак гальмував. Такий гумка по салону...

Москва-Уфа-Москва р.

Відчуття рейсу неприпустимо, я кохаю його! До кінця вечора я вразив.
Аеропорт Уфа дуже скромний порівняно з Москвою. При виїзді будівлі ми зустрілися, взяли в готель, скидали. На шляху до Уфа не було міцного, а час вже пізніше місто було майже безглуздим.
Дуже сподобалося готель! Привітні дівчата в рецепції зафіксували мої деталі, видалили картку з кімнати, сказали гарну ніч.
Номер був одномісний, який не може бути! Більшість моїх колег з інших міст отримали великі номери для декількох осіб, не конфіденційності! Я не люблю шумні компанії практично дивних.

Москва-Уфа-Москва

Ліжко вже виконано :

Москва-Уфа-Москва

Туалет для душу, всі комплекти) Очистити.

Москва-Уфа-Москва Р

У номері є телевізор, письмове приладдя, лампа, прайс-лист, телефонна книга, телефон, навіть журнал "Максім" свіжі, ущільнені.
Також був холодильник з алкоголем і іншими чіпсами, але не доторкнувшись до нього, ціни високі, і обсяги для одного зуба.
До речі, у нас були товари в одному номері, порожній бар і спробували залишити без оплати. П'яні вранці довели, що це було. Ступід і асхаммед.

Москва-Уфа-Москва

Наступного дня, після офіційної частини заходів, ми приймали на екскурсію містом. Погода було дуже щасливим, що день, сонячний і теплий.

Пам'ятник Дружби народів

Москва-Уфа-Москва

Місто чисте, акуратне. Навіть трава вирощується практично газоном, так як тільки засихає.

Москва-Уфа-Москва

Осінь відчував себе, дерева в золоті :

Москва-Уфа-Москва

Ми пішли в іншу частину міста, до пам'ятника національному героя Салавату Юлаєву. Місце гарне, ландшафтне. Здавалося б, якщо гора і прилегла низинка були створені штучно. Але, по суті, низинка навіть має свою назву – Черкалигін равіне, що насправді є геологічною несправністю. Важко уявити, що до середини 20 століття ця ягода була використана в якості піддону.

Москва-Уфа-Москва

...

Москва-Уфа-Москва

Тепер це частина парку.

Москва-Уфа-Москва

На вершині равіну є будівля Конгресного залу Республіки Башкортостан, виконаного в національному стилі.

Москва-Уфа-Москва р.

На пагорбі знаходиться найбільший фонтан у республікі. Дві чаші-квітки диму, підключені річкою з трьома переливами. Красивий!

562246

...

Москва-Уфа-Москва

Далі йде Салават Юлаєв Алей.

Москва-Уфа-Москва

Сама пам'ятка. Відкрито 17 листопада 1967 року на пагорбі. Нижче, біля підніжжя гори, Біла річка протікає. Пам'ятник вважається заломом міста, а також зображення пам'ятника присутній на гербі республіки. Це найбільша кінна скульптура в Європі. Вага-40 тонн, висота 9,8 м, з тумбою 14 м.

Москва-Уфа-Москва

Фотографування скульптури складно, бо навколо нього знаходиться невелика оглядова площа, крім того, розташована нижче передньої частини.

Москва-Уфа-Москва

Навколо дуже красиво оформлених газонів і посадок

578707

...

Москва-Уфа-Москва

З фото видно, як високий пам'ятник по відношенню до підніжжя гори.

Москва-Уфа-Москва

Залізничний міст по річці. Зауважити, що на пагорбі немає пагорбів.

Москва-Уфа-Москва

Башкортостан Ілліч на тлі заходу сонця

Москва-Уфа-Москва

Рейс повернення був практично без зайвих, крім того, під час посадки я почав мати сильні болі в лівій стороні голови, в зоні очей. Важко через падіння тиску, цукерки не допомогли. . ?

Авіакомпанія Boeing 737-500

Москва-Уфа-Москва

Аерокспрес знову, тепер додому.

Уфа дійсно сподобалося, розвивається, красиве і дуже чистое місто! Я хочу бути знову!

Всі рехматові :

Москва-Уфа-Москва

Джерело: