РџРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμРNo

З'явився тепло, і вони з'явилися на дорогих дорогах - представники підбірного відкату мотоциклів. І відразу багато дорожньої боротьби, нещасні випадки з ними, багато попередження на банерах, кажуть вони, подивіться в дзеркалі, поверніть на поворотний сигнал, заощаджуйте життя велосипедиста! Просто Слогани Комсомол ...

Як врятувати життя когось, хто ризикує його? Після того, як вони поспішають між рядами, на походах, перпендикулярно руху ... 200-300 у місті. На цій швидкості навіть найхолодніший захист не зберігає. Будь-яка надзвичайна ситуація - отвір, камінь, відкриті двері - корпс.
Ще одне питання... Шановні велосипеди, ви бачите будь-який, але самі на дорозі? Наприклад, вчора дробиться в трафікі, перетворюючи колесо, відпускаючи моторики між рядами, але хоча б одна за подякою загинула рука. Прийміть його надану, ви не пустили її, і дзеркало буде розірватися. Як поважати людину на дорозі, яка не поважає нікому?
Я не говорю про ваших нічних групових поїздок, після чого всі мікрорайони залишаються вгору і лікують вас.

Вже багато сказати. У минулому він запустив велосипед, але ніколи не так холодний, як струм. Покупка на сто потужних японських старих жінок і загиблих на ньому, іноді береться і ненав'язується.

Чому це повідомлення? Можливо, хтось буде читати і думати, або можливо, просто відварився. Головне, зрозуміти, я навіть буду служити два роки для вас, фу, фу, фу, але ви будете пішли. Не всі. Уявіть, що затирайте його для близьких. Так ви краще. Люди. Смарт.
Успіхів на дорогах!

Джерело: