Третій секс Індії Tom Pietracik

У зв'язку з сенсаційним рішенням Верховного Суду Індії щодо визнання рівних прав трансгендерних людей в країні, Том П'єтрасик вирішив задовільнити вічність людей по всьому світу і створити свій фотопроект, який показує і розповідає про те, як жити для тих, хто не вважає себе або чоловікові. Hijra - це транссектурний ролик в Індії. Вони також називають себе Ареані.

Я не міг пропустити події такого історичного масштабу за будь-яких обставин. В Індії налічує понад 2,5 млн осіб, які мають таку гендерну ідентичність, і вони були заморожені як «відновлений». й

Hijra в традиційному індійському одязі.

Третій секс Індії Tom Pietracik , Україна

Арагани зібрали в Кувежемі, Таміль Наду. Він святкує шлюб Аравана і Мохіні, жіноча інкартонація бога Крішни.

Том П'єтрасик – британський фотограф і режисер, фахівець з фрілансу Національної географічної пригоди та почесний учасник Організації охорони здоров'я ООН та Всесвітньої організації охорони здоров'я, ГО ActionAid, Oxfam та Save the Children.

Серед найцікавіших проектів: «Оцінка Поля в Індії», «Наслідки Голодомору в Індії», «Доктори Азії», «Жінки Азії».

Аавани «заміжні» до бога Крішни на традиційному храмовому церемонії в Кувгамі, Таміль Наду

Третій секс Індії Tom Pietracik р.

Кавія робить роботу як прошут на вулицях Ченнаї.

Трансгендери на конкурсі краси айгори в місті Вілапурам в Tamil Nadu.

У місті Вілапурам у місті Таміл Наду на щорічному тижні-довго збирання трансгендерних людей.

Чому я обирає цей проект як мій портфель? У зв'язку з дискримінацією, так званою Hijras або Arawanis живою в бідності, змушений заробити життя шляхом блювоти, брудної роботи або проституції. Неправомірна скрізь. Це ще гірше, ніж лепери, вони принаймні формально вважаються людьми.
Зараз представники нетрадиційної сексуальної спрямованості можуть працювати і брати участь у суспільному житті суспільства на рівних засадах.

Лакша - це кухіпурний танець, де вона готує для виконання в Ченнаї.

Старший голова Ареані в спальні.

Третій секс Індії Tom Pietracik Р

Транссексуальна жінка в сучасному Західному одязі в Ченнаї.

Рішення було вимушене: є дійсно мільйони транссексуалів, трансвеститів та інших трансгендерних людей в країні. Трансгендери не тільки люди, які «відіграють» як людина іншої статі. Це люди, які наполегливо сприймають себе, щоб бути іншим сексом (транссексуали), підгодівлі (трансвестити), люди з ознаками обох сексів (інтерсекс), люди, які чітко виражені природою ознаки обох сексів (адрогіни). Є також великі члени (знижуючи свою участь в цьому або цьому сексі, і по черзі змінюючи залежності) і ґендерів, які не можуть ідентифікувати себе на всіх. Але, звичайно, більшість трансгендерних людей є трансгендерними і трансвеститними.

Хіяра показує фотографії її до і після її трансформації від чоловіка до жінки.

Агенція Рідус опублікувала фотозвіт про життя одного з трансвеститів, Сім, який розповів про його складне життя і повну нездатність годувати сім'ю.

Дива як жінка

Сім'я Дама.

У Індії третій гендер був незаконним. Це супроводжувалося чисто побутовими проблемами. Наприклад, ці люди не змогли потрапити в закриті зустрічі або не знали, як визначити їхню статтю в медичній діяльності. Недавнього часу в суді подала клопотання про стягнення прав на меншин. Інакше, трансгендерні люди не можуть навчатися в університетах, а не отримувати медичну допомогу, і як правило, розглядали «невидимий» сегмент населення.

Дивма в символіці

Дива чекає клієнтів.

На роботі.

Суд визнав права цих людей, що стосуються прав людини в цілому не повинні бути порушені за будь-яких обставин. І якщо для самоідентифікації необхідно ввести поняття «третього сексу», то ця концепція буде легалізовані, тому що навіть для лікування ВІЛ, і практично кожна друга трансгендерна людина інфікована ним, ці люди змушені шукати кошти в найскладніших умовах.

Sima приймає таблетки, щоб зупинити розвиток ВІЛ

Sima збирається працювати.

Пішма затіняє під час своєї дружини варить вечерю