Maniacs chasing зірки: як вони спіймані і покарані

Нещодавно Дженніфер Аністон виборола справу в суді, який захопив її протягом декількох місяців. One Jason Peyton думає,
Він є ідеальним кандидатом на роль батька майбутніх дітей актора. Маніак рубаний Аністон так багато з його матрімональні плани,
Вона була змушена йти до міліції. Вражений цією подією, популярний американський сайт TMZ.com зібрав список
Голлівудські знаменитості, які в різні часи стали жертвами обсесивних шанувальників.

Кожна маленька зірка, яка спалахнула на великому екрані, практично відразу набуває армію шанувальників. Але іноді шанувальники таланту і краси конкретної знаменитості стають кілька журнальних статей, фотосесій, концертів або кінопрем'єрів. Вони, як правило, будуть ближче до ідолу, вони вводять будинок, вкрадають особисті речі або починають шукати зустрічі з «об'єктом» їх хворої фантазії. Коли зірка відмовляється спілкуватися так злоякісно, використовуються загрози, які, завдяки охоронцям і поліції, рідко реалізуються.
Дженніфер Аністон

Jason Peyton, 24 obsessed з його хворий "одружився" фантазія, почав стеблінг Jennifer Aniston кілька місяців тому. Щоб побачити зірку своєї мрії, він перетнув країну. Вболівальник подряпин на машині напис «Я люблю Дженніфер Аністон» і прикрашений каюта з фотографіями. І почав шукати зустрічі з зіркою, щоб зробити її офіційною пропозицією руки і серця. Актор змушений піти в міліцію. У заяві вона написала, що «завдяки пану Пейтона песького халасу та агресивної поведінки, вона зацікавлена у її безпеці та її близьких».

Коли поліцейські затримали Пієтон, різкий ніж, диктофон і велика кількість знаків, адресованих Дженніферу, були вилучені з нього. Серед інших був лист, де Ясон пише: Аніссон сказав йому, що він хотів бути батьком своєї дитини. Коли заарештований, Peyton сказав, що він все ще буде переслідувати Jen.

Суд визнав, що Джасон Payton не може підходити до зірки, а також її менеджерів, агентів та інших представників, більш ніж 100 метрів. І лікарі діагностували параноїдну шизофренію і помістили молодого чоловіка в клініці для лікування. Але, згідно з друзями, Аністон все ще не страшний: вона нещодавно приймала, що хоча Ясон був ув'язнений, вона продовжує бачити його в нічних мармелянах.

Ума Тюрман

За два роки акторка захопила акторку. 5 жовтня 2007 р. було затримано психіатричний пацієнт, Джек Йордан, 35, арештований за межами будинку Уми в Нью-Йорку. Він скинув під нею вікна, зробив свій шлях до набору і загрожував вбити себе, якщо він побачив її іншим чоловіком. Під час судових слухань Йорданія сказав, що він залишить Уми самостійно, якщо він знав, що його поведінка виправдала її, і що він був дуже засвідченим, що його дії засвідчили актриса, яку він прикрашений.

А за Ума-Турман, вона прийнята до суду, що це захоплення повністю ненависла її і стала кошмаром. Після того, як витрачається майже рік в тюрмі, Йордан був випущений і відправлений на обов'язкове лікування.

Клаудія Шиффер

Коли супермодель Claudia Schiffer був сім місяців вагітним, її чоловік, британський режисер Метью Ваугн, прийняв, що він страхує життя Claudia. Побоюючись, що вона може бути загиблою. Чоловік моделі мав всі підстави турбуватися про життя не тільки Клаудія, але й їхніх дітей – шестирічний Каспар і п'ятирічний Клементін, оскільки їх сім'я постійно псується. Божевільні любителі не тільки дратують зірку сім'ї на вулиці, але і занурюють в їх особняк. Наприклад, один Метью знайшов у своєму будинку піднявся там вентилятор. Незважаючи на те, що його розморожування крові в його венах, директор спробував зберегти свій компост і навіть запропонував вболівальнику чашку чаю.

- Я пішов на кухню і побачив цей чоловік сидить на столі з сумкою. У першу чергу я хотів би поїхати на нього, «Звідси тут!» А потім я думав, що він може мати ножа або навіть гармату, і дружину і діти були сплячі сходи. Так я пропонував йому чашку чаю, а потім я назвав міліцію. Він був просто фреак.

За словами Матвія, після випробування бурглар відразу потрапив в таксі, але не відправився в аеропорт, але попросив водію взяти його в будинок моделі. Ще один фанат показав в будинку Claudia з пляшками власної крові.

- Так, ми завжди здивовані фрейками. Я не знаменитість, але я блюся за дружину. Ми всі пам'ятаємо, що сталося з Джоном Леноном.

Вентилятори вже давно ховаються шліфом. Наприклад, в 2002 році італійські серпеньіно-Помата вийшли в її будинок, а в 2004 році канадський Луїс Брісет був двічі експлуатований з її особняку в британському пуфольку.

Бритні Списки.

Співак був стелений в 2002 році японським бізнесменом Машайко Шизава, 41. Чоловік відправив поп принцесу фотографії і повідомлення, такі як "Я стеблінгу." Все завершилося тим, що Britney, подав позов з проханням захистити її від японського вентилятора, в 2003 році досягла цього.

У позові, подані співачкою в Верховному суді Лос-Анджелеса, вона повідомила, що Машайко Шизава постійно контролює її і «здійснюючи контакт» з вересня 2002 року. Britney був підданий всім цим діям в своєму домі в Лос-Анджелесі і в її другому місці в Каліфорнія. Японці не залишили її самостійно в одному з батьківських будинків, розташованих там. В кінці обсесів японська була депортована на батьківщину.

Мадонна

У 1998 році в любові з Мадонною, потім 24-річні Майклські сесії намагалися розбити в будинок поп-діви в Лондоні, позбавляючи як поштова компанія з продажу квітів.

П'ять років, Сесія прийшла до шоу Top of Pops, яка представила співачки. Однак, похилість безпеки визнала нещастяний вентилятор, фотографії якого після інциденту з квітами з'явилися у всіх табличках, і затримали його при вході в студію.

Зал Беррі.

Роберт Сав'єр відправив Беррі погрожувати листи. У той час зірка була вагітна, і, природно, такі повідомлення зробили її нервом. Актор пішов до суду, який заборонив чоловіка будь-яким чином заважати життя Холлі. Посуд сам стверджує, що все, що відбулося непорозуміння.

Аврил Лавін

Сіетл програміст Джеймс Speedy був засуджений до місяця в тюрмі в 2004 році для стеблінгу співачки, надсилання її погрожливих листів і постійно висить біля дому. Чоловік був заарештований. В результаті пошуку в будинку Speedy, зброї та невеликих особистих речей Avril були виявлені. Потім він був випущений на $5,000 запіканка. Найцікавіше, що програміста була підштовхована до злочину своєю дружиною, яка раджу йому позбутися від образу Аврила, що тягне його таким чином.
Габаритний зображення

Катерина Зета-Джонс

У 2005 році акторка отримала наступний лист: «Ми зрізаємо вас як шматочок м’яса на кістці і годуємо собаку». Пізніше виявилося, що автор цього кровотворного повідомлення був 35-річний Dawnee Knight. Вона дуже любить чоловіка актриси Михайла Дугласа, тому вона вирішила взяти такий відчайдушний крок. Катерина вирушила до суду, який дав три роки в тюрмі.

Джейнт Джексон.

Сестра царя попа була переслідувана ман'ю імені Роберта Саду. Він намагався наблизитися до зірки, приховавшись за «цікавою діяльністю бізнесу», але Джексон побачив у Роберті гонщик і через суд отримав заборону підходити на відстані менше 90 метрів.

Памела Андерсон

The Malibuрятувальний зірка був стелений одним Вільямом Стансфілдом, який заявив, що змогла її сина Brandon в школі 2003 року. Похід до суду, вона отримала чоловіка, заборонений від підходу її.

Jennifer Любов Hewitt

Актриса була переслідувана мешканцем Сан-Дієго, певною Діаною Наполісом, яка заявила, що зірка шоу Ghost Whisperer прочитала її думки з метою її гармонізації. Під час її арешту Наполіс був знайдений психічно хворим і був призначений для примусового лікування. Однак через п'ять місяців прокурори вважають, що жінка зможе стояти судом.

Проте судова практика не охолоджувала бродіння манек, а незабаром вона знайшла ще одну жертву: Діана почала претендувати на те, що відомий режисер Стівен Spielberg, а також його дружина Kate Capshaw – сатаністи, які імплантували в своєму мозку електричний чіп і контроль його на відстані. Жінка неодноразово висловила свої підозри в необережній формі, доставивши реальний головний біль як самому режисеру, так і його охоронців. Після того, як він дізнався про плани Наполісу, які загрожують йому фізичне насильство на наступній прем’єрі фільму. Він забезпечив суд усіма фактами і документами, що підтверджують переслідування психічно-неправильною жінкою.

- Я піклуюся про свою безпеку, а також безпеку моєї сім'ї і людей, близьких до мене, - сказав він відсвяткував автора Сави приватного Райана. Хочу підкреслити очевидність: Я ніколи не був, в будь-якій формі, спробував впливати на дії Мс. Наполі, або дистанційним керуванням або іншим чином.