Моя донька.

У суботу моя дружина попросила мене взяти її до церкви. Чому? - Сприяти тортам. На мій заперечення, що є натовпи людей – не паркувати і не хочуть піти в місто, вона посміхалася:
- Приїжджайте щось...
У Яндекс-навігаторі забив слово «черч» і був сюрприз. У нашому селищі три милі! Візьміть середню дочку, коржі, яйця - на хорошому шляху!
Дочка йде і просить все по дорозі, де ми йдемо, для чого, до кого, чому є так багато отворів, вона зацікавлена в абсолютно все - такий вік, скоро 3 роки ...
Ми приступаємо до...mdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Я вже почав перетворювати колесо на бойовому повороті, коли раптом мій батько виходить з-за церкви. Розвантаження.
- Здрастуйте, я можу освоїти вас?
- Чому? Ви можете, звичайно... посміхатися про те, що пливе на обличчя.
до Перейдіть на рефекторію, поставте все на стіл, я буду там в хвилину.
Відмовляється від сім'ї, вони кажуть – нехай слідуй мені. Ми проходимо перший зал, навколо стяжки, шматки цегли, плитка.

Габаритний зображення

- Хто це, мама? - Маленька людина тягне рукав дружини.
до Це священик.
до О, дивний!
Моя дружина і я посміхатися в одному і я зробив свій шлях до наступного приміщення. Приїжджаємо, картина звичайно сумна, стіни скручуються, деякі навіть мають сліди старих фресок, величезну стелю піднімаються під конус - також викликає побоювання у вигляді злипання - зламаних цегли і висить шматки штукатурки. Але можна побачити, що цей зал вже кладеться в порядку - новий вівтар, кілька свіжих іконок і свічок.
Ми кладемо наш кошик з вадами на центральному великому столі, священик надходить, розповідаємо нам кілька слів про свято, перетворюється на вівтар і починає відредагувати молитву, щоб ви знали, як ганти!
- Мама, яка це співає? - прокочуючи очі на голову, божливий просить, слухаючи ехо молитви, заливаючи через зал пустої церкви. Дружина дивиться на батька.
до О, дивний!
Ми починаємо роботу з...
В ім'я батька і сина він перетворюється на нас. - І святий дух Амінь.
У цей момент невелика зірка в хустці з якоїсь причини носила гучно! Звук підібраний стінами, конусною стельою і поширенням по всій будівлі!
Я торкнувся, моя дружина... Церква! Ви не можете сміятися! Дитина стоїть – як би нічого не сталося – відкриття рота і уважно слухайте до кожного слова майстра.
Отець - людина сорока, вичавлений сміхом голосу з усіма його можуть намагатися підтримувати переконливі виступи фіналу:
Щасливий Великдень до вас! - Я думав, що він сльозить в очах!

дивний33

Джерело: