Чому не так весело? :

Ось що відбувається, якщо ви вирішили отримати цю собаку: Чотири ранку:
Зміяти від спиць в підборіддя, захопити лапу на губі, припинити невелике прикус обличчя. Щоб пояснити, що сон не нудний, і дуже весело і не, ми не будемо грати зараз. І ми не будемо працювати.

Сім тридцять, тривожний дзвін:
Група вгору, вижити бамп, прикус і виграний джгут на ліжку. Випікайте три шпинделі, підберіть павук. Подаруйте сир і вітаміни. В той час як їсти, швидко мити, годувати коту на недоступних підвіконнях.

Сім зап'ять:
Займіть його за межі, щоб випустити вас, щоб випити там. Подбайте janitor, зупиніть штрихування janitor, візьміть вибрану гальку, грайте мобільні ігри. Прийміть той факт, що ніхто не соромився.

Вранці вранці:
Візьміть шорти з кошика з брудною пральнею, пензлем, тушю, великим касовим векселем, остання вже половина росла. Одна рука, щоб грати "Зробити страшний монстр", другий, щоб зробити вгору. Для відтворення "розійти мене з цегли для прасування", по дорозі, намагаючись прасувати сорочку. Маленький позитеся з грою "Зробляйте від вирощеної сорочки з дуже швидкого тифу." Після того як знову стрибати на прогулянку і навіть зафіксувати символічний поп. Приєднуйтеся до секретної палички на приїзді, протріть розтоплений, змініть колготки. Підібрати брудні колготки. Отримаєте двері, слухайте ралі з іншого боку: «Чи я ходжу, що про мене?» Для роботи.

Година дня:
Плетемо в квартиру, подаруйте раціон. В той час як їсти, протирають пуделі. Перемішайте шматочок ковбаси під час їжі, візьміть його на прогулянку. Отримаєте двері і слухайте ралі «Чи я йду, що про мене?» Для роботи.

Шість з пеніями:
Плетемо до квартири, отримайте порцію люків і поцілунок. Скажіть до наступних колготких, протріть подушки, відіймайте бюстгальтер, живіть під час їжі, з'їсти вечерю, знайдіть кота в одному з спеціально обладнаних бункерів, живіть кота. Зайдіть на велику прогулянку з секретним призначенням виснаження тварини перед сном. Пара годин додає м'яч, відіграти влов-ігри, підібрати дванадцять сигаретних батлів, яблучний кілець, презервативу. Тепло радіє своєчасній дефекації, ретельно вивчає консистенцію і колір, використовуючи ліхтарик.

Ніна:
Промийте ноги, протріть ноги, і усвідомте, що гра просто початок. Грати влов-ап, укуси і «Зробити страшний монстр з мокрими ніжками». Заблокуйте себе в туалеті з котом, переконайте кішку, яка вона безпечна, незважаючи на пучок на двері. Відкрийте двері, підберіть кішку, виконайте його до притулку. Вийняти штани, тапочки, чаша, щітка, вершки, відкинути - ще трохи. Зарахувати молоко і нові зуби. В процесі захопити ці зуби в носі. Очистити пудвіч. Ще одна гра. Грати знову. Спробуйте розчісувати тварину. Для гри "Очистити щітку". Під час гри, згортання, ковзання на пудлі. Грати "Чи ви, здоровий поразливий монстр" в положенні на боці.

Р

10 хв
Черепашки, тихий, недбалий, м'ясний, це досить маленька цуценя, яка спить так красиво, як на календарі буде вражати подушку.

доб.

Джерело: рибальська сітка