Чому не так весело? :

Ось що відбувається, якщо ви вирішили отримати цю собаку: Чотири ранку:
Зміяти від спиць в підборіддя, захопити лапу на губі, припинити невелике прикус обличчя. Щоб пояснити, що сон не нудний, і дуже весело і не, ми не будемо грати зараз. І ми не будемо працювати.

Чому не так весело? :

Сім тридцять, тривожний дзвін:
Група вгору, вижити бамп, прикус і виграний джгут на ліжку. Випікайте три шпинделі, підберіть павук. Подаруйте сир і вітаміни. В той час як їсти, швидко мити, годувати коту на недоступних підвіконнях.

Чому не так весело? :

Сім зап'ять:
Займіть його за межі, щоб випустити вас, щоб випити там. Подбайте janitor, зупиніть штрихування janitor, візьміть вибрану гальку, грайте мобільні ігри. Прийміть той факт, що ніхто не соромився.

Чому не так весело? :

Вранці вранці:
Візьміть шорти з кошика з брудною пральнею, пензлем, тушю, великим касовим векселем, остання вже половина росла. Одна рука, щоб грати "Зробити страшний монстр", другий, щоб зробити вгору. Для відтворення "розійти мене з цегли для прасування", по дорозі, намагаючись прасувати сорочку. Маленький позитеся з грою "Зробляйте від вирощеної сорочки з дуже швидкого тифу." Після того як знову стрибати на прогулянку і навіть зафіксувати символічний поп. Приєднуйтеся до секретної палички на приїзді, протріть розтоплений, змініть колготки. Підібрати брудні колготки. Отримаєте двері, слухайте ралі з іншого боку: «Чи я ходжу, що про мене?» Для роботи.

Чому не так весело? :

Година дня:
Плетемо в квартиру, подаруйте раціон. В той час як їсти, протирають пуделі. Перемішайте шматочок ковбаси під час їжі, візьміть його на прогулянку. Отримаєте двері і слухайте ралі «Чи я йду, що про мене?» Для роботи.

Чому не так весело? :

Шість з пеніями:
Плетемо до квартири, отримайте порцію люків і поцілунок. Скажіть до наступних колготких, протріть подушки, відіймайте бюстгальтер, живіть під час їжі, з'їсти вечерю, знайдіть кота в одному з спеціально обладнаних бункерів, живіть кота. Зайдіть на велику прогулянку з секретним призначенням виснаження тварини перед сном. Пара годин додає м'яч, відіграти влов-ігри, підібрати дванадцять сигаретних батлів, яблучний кілець, презервативу. Тепло радіє своєчасній дефекації, ретельно вивчає консистенцію і колір, використовуючи ліхтарик.

Чому не так весело? :

Ніна:
Промийте ноги, протріть ноги, і усвідомте, що гра просто початок. Грати влов-ап, укуси і «Зробити страшний монстр з мокрими ніжками». Заблокуйте себе в туалеті з котом, переконайте кішку, яка вона безпечна, незважаючи на пучок на двері. Відкрийте двері, підберіть кішку, виконайте його до притулку. Вийняти штани, тапочки, чаша, щітка, вершки, відкинути - ще трохи. Зарахувати молоко і нові зуби. В процесі захопити ці зуби в носі. Очистити пудвіч. Ще одна гра. Грати знову. Спробуйте розчісувати тварину. Для гри "Очистити щітку". Під час гри, згортання, ковзання на пудлі. Грати "Чи ви, здоровий поразливий монстр" в положенні на боці.

Чому не так весело? : Р

10 хв
Черепашки, тихий, недбалий, м'ясний, це досить маленька цуценя, яка спить так красиво, як на календарі буде вражати подушку.

Чому не так весело? : доб.

Джерело: рибальська сітка