Грузинські свята

Я хочу сказати прямо, що незважаючи на моє ім'я, я ніколи не жив в Грузії, і я буду похвалитися не її, але один з кутів своєї батьківщини – СРСР.
Моя мати половина російської, половини українців, мій батько грузинський, і я народився і виріс в Таджикистані. У Грузії я знайшов себе у свідомому віці, але я не можу допомогти попадати в любов з природою і теплом місцевих жителів.
Всі фотографії були взяті в найбільш звичайне грузинське село, де батько тепер живе.
Є вона.
Як ці люди не можуть довго жити, якщо вони дихають цього повітря все своє життя?

Грузинські свята р.

Так, дорога з Тбілісі до с. Рача.

Грузинські свята

У селищі є таке гарне озеро, на березі якого є не єдиний будинок відпочинку. У місцевих хлопчиків є просто плавання.

7877699

Ви можете побачити його краще тут.

112550 р.

Ми вже приїхали на місце і ці погляди з вікна нашого будинку.

Грузинські свята р.

Грузинські свята

Грузинські свята

Знайдено дитячу книгу по полиці ) У російських казках, бункерах пити чай з варенням, а в грузинських казках пити чай з варенням.

499.00 Р

У с. є річка з абсолютною тайською водою, яка не заважає місцевим дітям плавати в ній.

Грузинські свята

Грузинські свята

Тут милі свині ходять по с.

Грузинські свята

Ось трек.

Грузинські свята

Ви можете прогулятися на джерело мінеральної води, яка просто виходить з землі.

Грузинські свята , Україна

На честь мого прибуття був організований бенкет. Про 20 сімей живуть в с. та сотні пластин, ложок, лок, лавок і столи зберігаються в одному з баранів, які кожен може зайняти вдома, коли є відпочинок. Я думаю, що це дуже зручно. В цілому всі страви готували в усіх будинках одночасно. Деякі запечені хліб, інші хачапурі, інші були відповідальні за сир та ін. В короткий час, за призначенням, жінки почали приїхати до нашого будинку з їжею і столиками.

Грузинські свята

На подвір’ї я ходив за камерою, і побачила кілька слів з гостями на шляху, не було одного з фотографій.

Грузинські свята

А чоловіки повільно варять м'ясо для всіх, і поспішають обсмажити себе трохи.

Грузинські свята

Тут настає бенкет.

Грузинські свята

Грузинські свята

Грузинські свята

Жінки не п'ють роги, тому не тримали його до тих пір, поки всі залишилися.

65050 р.

Чоловіки навчаються їсти з ножем від підгузника.

Грузинські свята

Про це
Шановні читачі та працівники, особисто я впевнений за дружбу людей (Я сподіваюся, що ти теж), адже це дружбу, принаймні, робить дуже толерантними дітьми. Як мені )
Дякую за прослуховування.

Грузинські свята

Джерело: рибальська сітка