Грузинські свята

Я хочу сказати прямо, що незважаючи на моє ім'я, я ніколи не жив в Грузії, і я буду похвалитися не її, але один з кутів своєї батьківщини – СРСР.
Моя мати половина російської, половини українців, мій батько грузинський, і я народився і виріс в Таджикистані. У Грузії я знайшов себе у свідомому віці, але я не можу допомогти попадати в любов з природою і теплом місцевих жителів.
Всі фотографії були взяті в найбільш звичайне грузинське село, де батько тепер живе.
Є вона.
Як ці люди не можуть довго жити, якщо вони дихають цього повітря все своє життя?

р.

Так, дорога з Тбілісі до с. Рача.

У селищі є таке гарне озеро, на березі якого є не єдиний будинок відпочинку. У місцевих хлопчиків є просто плавання.

7877699

Ви можете побачити його краще тут.

112550 р.

Ми вже приїхали на місце і ці погляди з вікна нашого будинку.

р.

Знайдено дитячу книгу по полиці ) У російських казках, бункерах пити чай з варенням, а в грузинських казках пити чай з варенням.

499.00 Р

У с. є річка з абсолютною тайською водою, яка не заважає місцевим дітям плавати в ній.

Тут милі свині ходять по с.

Ось трек.

Ви можете прогулятися на джерело мінеральної води, яка просто виходить з землі.

, Україна

На честь мого прибуття був організований бенкет. Про 20 сімей живуть в с. та сотні пластин, ложок, лок, лавок і столи зберігаються в одному з баранів, які кожен може зайняти вдома, коли є відпочинок. Я думаю, що це дуже зручно. В цілому всі страви готували в усіх будинках одночасно. Деякі запечені хліб, інші хачапурі, інші були відповідальні за сир та ін. В короткий час, за призначенням, жінки почали приїхати до нашого будинку з їжею і столиками.

На подвір’ї я ходив за камерою, і побачила кілька слів з гостями на шляху, не було одного з фотографій.

А чоловіки повільно варять м'ясо для всіх, і поспішають обсмажити себе трохи.

Тут настає бенкет.

Жінки не п'ють роги, тому не тримали його до тих пір, поки всі залишилися.

65050 р.

Чоловіки навчаються їсти з ножем від підгузника.

Про це
Шановні читачі та працівники, особисто я впевнений за дружбу людей (Я сподіваюся, що ти теж), адже це дружбу, принаймні, робить дуже толерантними дітьми. Як мені )
Дякую за прослуховування.

Джерело: рибальська сітка