Проліна Compaq 1\25s

Хочу показати вам трохи фото огляд залізної няні з 1994 року. Якщо ви є вболівальником старого заліза, я запитаю вас за милість під ката. З дитинства я любив комп'ютери, потім він був переважно 486-PII і досить рідкісних четвертих пнів, і вентилятор всіляких дощок, не зовсім розуміючи, що це, час пішов, я почав розуміти все це, і ще більш вболівальникатичний про щось старе і незвичайне, років пішли, а потім один раз при відвідуванні цікавого заводу я бачив його, ціле, не поламаний, невеликий і дуже акуратний моноблок, ходьба навколо і про нього кілька хвилин з надмірними загартними звуками, і тепер я розумію, що я не можу залишити його на місці, і я просто хочу його збити в цьому заводі, або ми вже.

Подарувавши йому додому, я зрозумів кілька речей, перетягуючи клавіатуру в зубах не дуже зручно, пластик справи все ще страждав протягом 19 років, а задня кришка практично не тримається на розсипаних кріпах, але зовні вона виглядала чудово, якщо ви вважаєте, що це було все в пилу.

У наступну пару днів він був очищений, він дивовижний.
У материнській платі і практично вся начинка знаходиться в модулі, який можна відокремити від тіла самого моноблока.

Матір, дуже, роз'єм, схожий на 16-розрядний ISA, це довший, і рідний Raiser хтось запалений до мене, біля слота є фірмова мережа з 10mb Ethernet і як пояснюється розумними людьми AUI-порт, з самого початку я вважав, що це Token-ring, на материнській платі ми маємо 4 мегабайти оперативних втручань, 95-ті вікна, які стояли на ньому, оберталися дуже небажано, так що план був придбаний для 8-ї моєї пам'яті, ви вже можете жити з вбудованою пам'яттю, хоча вам не доведеться це при використанні, але у вас є страшна пам'ять. На піддоні з матір'ю, у нас є 3,5 флопіка і 200mb жорсткий диск, мати підключається до монітора і живлення через роз'єм слота, який знаходиться передній, і приводить всі ці 66mhz 486 відсотків.

окрема материнська плата і мережа виглядає так, як це

Ви не можете бачити режим диаль-ап.

Я дізнався про інтелект, що виводить сітки, але я ніколи не зустрів їх.
Ще одна смішна річ, яка була виявлена на мами, була картина Cyclops поруч з роз'ємом процесора, і Google сказав мені, що я не думаю, що я був окремо.

Все це щастя було охолоджено одним 80 мм охолоджувачем, висить на вібруючій підвісці, тому що каучук кинувся, щоб очистити його, провів 20 хвилин, щоб видалити його.

8923553

Але я змогла його очистити і переобирати, і ще раз, 95 вікон з'явилися до мене, з великою кількістю бухгалтерської документації і відсутністю частини системи.

Алас, так як у мене немає нічого, щоб заповнювати систему в новому вигляді, єдине, що я можу зробити на ньому зараз повторити пропаш в слово.

і пікіруйте екран вимкнення
Я сподіваюся, що в найближчому майбутньому я знаходжу десь, що ви можете залити нову систему на ній, і в той же час прикріпіть до неї подарункову графіку таблетку того ж року, і спробувати малювати.

Джерело: city3p.ru