Моя спроба знайти родичів Гана.

Як я намагався знайти родичів власника на смертному токені я знайшов.
925316

Під час чергової поїздки для грибів ми поїхали на такий жетон. Після короткого обстеження прилеглої території виявлено залишки обладнання та кісток німецького солдата. Каульдрон, фляск і шолом сильно запалюють шраплоном, переважно мінометним шахтою, що свідчить про порівняно невеликого кратера кілька метрів.

Залишки кулеметної стрічки і велика кількість оболонок свідчать про те, що наша гармата була кулеметником.
Як ви знаєте, такі токени практично невагомі, тому не було претензій від інших грибів на ньому, і я поставив, щоб знайти родичів і злити їх всім цим хабаром з кісточками для перевезення до батьківщини. Не думайте про це, звичайно. Більш того, солдат, швидше за все, вважається відсутнім, так як токен неголені.
Декодування токени показало, що він належить до солдата 1-ї компанії 103-го заповідного батальйону (Infanterie Ersatz Bataillon) з особистим номером 624.
Для того, щоб бути чесною, це новина для мене, що це все інформація, яку можна витягти з токена. Пошук інтернету я знайшов, що цей батальйон був утворений в місті Цитау на південному сході Німеччини, Саксонії. Відповідав мені оголошення на Facebook сторінку цього міста. Сам подав запит на архіви Бундсевера. Через місяць, відповідь прийшла, що тільки вразив нас. Повідомлялося, що є така зникла людина, але інформація про бійця може передаватися тільки в тому випадку, якщо залишки передані їм. Ось як ви розумієте, і залиште кісточки солдата в дистанційному російському лісі, злегка посипавши землею. Але цілком можливо, що є люди, які дадуть всю інформацію про свого улюбленого батька, діда.
Хто знає будь-який інший спосіб дізнатися особу. Чи неможлива місія?
Я привітаю всіх на майбутній День Перемоги!

Фото невелика, так як я не планую розміщувати де завгодно заздалегідь, і я не хочу змішати з іншими сортами.

-img4---

Джерело: рибальська сітка