Щастя.

Вівторка кішки стартувала, тому час для кішоків.
Зробіть себе комфортно, мій сюжет сьогодні про нашу кішку Кузю та її дітей, родичів та батьків. Це був так.

Ось 12 фото.

Я подарував нам Кузья цього року кошеня, невеликий, чорний, з коричневим відтінком. Останній раз три, чотири привезені, цей рік приніс один. Я бачив досить телевізор і вирішив, що з такою ситуацією в країні краще відмовитися від народження.

Пройшов місяць, маленька річ почала рости, не знаючи турботи і без бою, за вільний боб.

У святковому вечору 20.04.14 кожен збирався про свій бізнес, Кузья була заспокійлива, маленька кухня Шишка була спокійно досліджена, власник фільму спостерігався, господиня була вовна на Vkontaktes. У будь-який час був звичайний вечір. А потім ... я другу половину знайшов запит на допомогу в одному з груп. Люди загинув годівлі кота, залишаючи власників у спадок і підняти чотири, двотижневі кошеня. У тісному сімейному колі ми проконсультували і вирішили зателефонувати і допомогти їм. Так само ввечері вони погодилися, що вони доводять кошеня, і все інше буде залежати від матері кота, чи вона хоче взяти їх. Власники дитячих кошеня вийшли дуже швидко. Не чекаючи її реакції. Не довге чекати, вона відразу ж захопила їх, а в повному сенсі слова почала лизати і годувати.

Р

Ми не зрозуміли, що вона була Спочатку вона обрамлялася в куточок коробки і трималася на бокові лінії, спостерігаючи все відбувається з великим, цікавими очима-буттонами, а коли Кузья почала годувати карапуси, вона кладалась на пансіонаті її матері, щоб не заважати дитячим харчуванням.

р.

На наступний день ми почали знайомитися з поповненням.

Кошені повинні бути зошиті ...

лизати

... смак

гребінець

Дітям довелося знайомитися з сестрам дитини.

, м. Київ

І власна мати, гордо дивилася її нову сім'ю.

Додано до [mergetime]1398120902[/mergetime]
Що таке щастя, ми отримали на Великодні свята.

Я зробив. Доброго дня!

530 грн.

Джерело: