Модний фотограф Sonya Ренс

Не існує багато стилістів і фотографів, які створюють нові і «розбірні» зображення. Вони ловлять очей, надихають, хвилюють. Вони змушені купити товар, який рекламується фотографом. До таких майстрів відносяться Sonya Rench. У світі модних ілюстрацій є її робота.

Уроки Harm.

р.

Уроки Harm.

Уроки Harm.

Р

Шукайте Зупинити магазин

МІМКО

МІМКО

МІМКО

МІМКО

р.

Міксологія

У інтерв’ю:

Коли батьки зберігали рибний бак в приватному будинку, вони підняли його накладним і я бачив через склянку води і неба. Я думав, що вона була найкрасивішою в світі. Я все ще обсесував з цим баченням. Я також пов'язую квіти макропідію з красою. Вони так незвичайні, чорні і зелені, нагадують мене з кенгуру ніг, і вони завжди доводять мене до свого дитячого будинку, до мого батьківського саду. Вони піднялися мамою.

Доти

КАНТАС

Габаритний зображення

Про нас

Вишуканий цвітіння.

241934

Смак абетки

Смак абетки

Смак абетки

р.

Журнал Вуайеріст

Мистецтво управління

кінетичний пісок

Р

кінетичний пісок

Габаритний зображення

кінетичний пісок

Вперше з Австралії, Соня тепер працює в Мельбурні для численних поважних видань по всьому світу і в її країні. Її робота досить унікальна і тому впізнавана, вони мають власний стиль.

499.00 Р

Продакшн

Головна

Збалансоване існування

Солодкі задоволення.

Солодкі задоволення.

Головний стиль Sony є створенням все ще життя від товарів, одягу та речей, які повинні рекламувати, наприклад, однакових дитячих іграшок. Sonya закінчила RMIT University в 2002 році і працює фотографом мистецтва Moth Design.

Діннер і етикет

Діннер і етикет

Я хочу знайти красу навіть в речах, які за визначенням не: смерть, руйнування, шкідливі звички, зброя.

Дива.

Дива.