Вільний транспортний маршрутизатор з Омськ став моделлю

Водій автобуса не є вироком. На фото - Артем Білозеров, звичайний марицький драйвер з Омськ. Спочатку він був відомим для всього міста, не вказавши гроші на подорожі від людей, які додали його друзям з Vkontaktika, а потім помітив модельне агентство Nelly моделі і зараз Артем працює для них і виглядає дійсно класно.
.s. guy by training a адвокат, і купив мікроавтобус, оскільки він любить дарувати людям радість.
Габаритний зображення

Драйвер Blue-eyed, портфоліо з фізичними даними з'явився на сайті до дня. Однак хлопець не має намір відмовитися від своєї основної професії.

717360

У салоні мінібуса Белозерова, класичних музичних звуків, котирування з говоріннями великих людей і кріпляться деякі з їх «подарованих голосу».
«Я не люблю рамки або конвенції, і це, якби я отримав все це, як адвокат, як покарання для такого диску. Весь день зайнятий з деякими бізнесами, папери, хто має звітувати, плюс постійно головний біль, і для всіх цих страждань – зарплата 17-20 тис. рублів. На деякий момент я був так втомився від усього цього, я навіть збираюся працювати як слідчий на півночі, всі документи були готові, але я вирішив спробувати стати водієм мікроавтобуса. Коли я отримав за гаслом, я мав 4 дні досвіду водіння. Половина місяця пізніше, я купив його і став власні бос. Це чудово! І втоми цієї роботи приємно. Моя голова не болить. Пасажири відрізняються, але не тільки п'яні. Кожен щасливий, навіть без грошей. Все відбувається - витратили, втрачені гроші, гаманець вкрадений.

У результаті знаменитість Омська отримала ще одну пропозицію - стати моделлю в агенції Nelly Models. Дуже привабливий вигляд молодого юриста-юрналиста сприяло цьому.

Джерело: www.1tvnet.ru