Озеро Кайнда - Друвен ліс

Гірське озеро на висоті 2000 метрів, чистота вода нереального бірюзового кольору і летючого лісу серед нього - тут виросло колись дерев. Весь район, і луна його квашених рекреацій в горах.

1,1 км На літо зйомки східних сходів завжди важко для мене. Але ранок цього дня обов'язково був особливим. У будь-який час я вірю, вийшовши з автомобіля в 5:30 і надягаючи заряджені батареї в камеру.

2,2 км Після того, як на той час, у 1910 р., через землетруси, землі

3. У Незабаром гірська річка заповнила її водою, під якою тут було хвойний ліс, який раніше виріс.

4. У З тих пір, як це місце було названо «Дувським лісом».

5. Умань Що ледве качка плавання на відстані.

6. Жнівень Через дуже холодну воду в озері стовбури дерева, що перенесли більше сотні років тому, відмінно збережені.

7. Про нас Один з стовбурів, якось закінчився на березі.

99

8. У Глибина озера в деяких місцях становить близько тридцять метрів, а довжина становить близько чотирисот метрів.

9. Навігація Побачивши мене, качка вибрав, щоб летіти.

р.

10. Не турбувати її, я пішов іншим чином.

Габаритний зображення

11. Пінні відбиття.

р.

12. Колір води бірюзовий, дуже насичений і змінюється з погодою.

13.00 р. Слухання лісу.

14. Давайте подивимося на нього.

15.00 р. На додаток до річки, два невеликі струмки пливуть в озеро, які утворюють мініатюрні водоспади біля берега.

16.00 р. «Каїнда» перекладається з Казахстану як «берез».

17.00 р. Роз'яснення просте - два кілометри звідти тут є березовий гай, не зрозуміло, як він з'явився серед лісів Тіна Шана.

р.

18 років У 1980-ті рр. в результаті припливів площа озера зменшилася.

19.00 р. Попередній рівень води в ньому можна судити білий колір стовбурів.

20. Зуби для казкового гіганта.

р.

21. Мос болгарки.

Вибрати 42 _

22. Коли я повернувся до автостоянки, я думав, що не може бути другим шансом на життя.

23. Я зняв туфлі, роздягнув і переходив в райську воду. Переміщуючи десять метрів, він дихає глибоко і занурився головою.

24. На даний момент крі поширюють по поверхні води, з якою качка не може конкурувати. Неправдивий, вона вирішила залишити...

25. Але після створення кола над озером він незабаром повернувся.

26. Якщо нічого не сталося. Я, отримав заряд бадьорості на тиждень вперед, пішов, щоб мити ноги від загоєного чорного м'яза. Після шестигранної води в озері гарячий душ поруч з автомобілем був досить зручним. У той же час, він зловив дружину своїм кричить! :

27. У нас є сніданок і ходиться вздовж берега. Побачимо водоспад знову.

28. Тим часом погода почала погіршуватися. Під хмарами зникли вершини найближчих гір.

29. Зверніть увагу, що колір озера змінився з погодою.

30. Місцеві жителі називають стовбурами вижилих дерев «Гуарди».

31. Деякі з них стоять прямо, в той час як інші вже вирощені з старого віку.

32. Вони стоять перед грядкою, так як якщо шукайте, чи хтось буде проходити через неї. Я дивую, хто і від кого вони охороняються тут.

33. Ми ніколи не знаємо.

34. Зібравши табір, ми вирішили піти вгору, щоб насолодитися краєвидом з висоти птахів.

35. У зв'язку з дуже холодною і чистою водою колодки дерев добре збережені і помітні на глибині.

36.00 Р Це місце також дуже популярний з диверсами. Я не відхилявся від «прогулянки» через підводний ліс, поїхав більше сотні років тому.

37. Тим часом погода остаточно закидається.

38. Колір води знову змінився, стає набагато темніше.

39.00 р. Піки, які ми побачили лише кілька хвилин тому, зникли за щільним вілом.

40. Це, мабуть, найдивовижніше місце в нашій подорожі в Казахстан. Після того, як говоримо про те, що до озера ми опинилися. Я сподіваюся, що в нашому житті ми побачимо його знову!

Джерело: frantsouzov.livejournal.com