Моє життя в капсулі.

У Японії, як і в інших країнах, я прибув досить спонтанно, не плануючи поїздки в цілому. За годину до вильоту він почав шукати готель на бронюванні сайтів і надійшло на незвичайне працевлаштування 98% у Токіо. Початок квітня – найбідніший сезон, вишневий цвіт. У готелі є два варіанти розміщення: супер дешевий і супер дорогий.
Я здаю гарну капсулу близько двох квадратних метрів. І летять до великого Токіо.
Моє життя в капсулі.

Я з легкістю знайшов цей зовнішній вигляд, і всередині фантастичного червоного будинку з однаковим яскраво-червоною ознакою. Ось як він приваблює мене...

Моє життя в капсулі.

Звичайний вхід до дешевого готелю.

Моє життя в капсулі.

Хоча ці два елеватори працюють, система досить складна. На правому ліфті можна дістатися тільки до 6-го поверху: є прийом, там також потрібно зняти і залишити взуття в шафі, а тільки потім без взуття можна їздити на лівому ліфті від 6 до 2-го поверху.

Моє життя в капсулі.

З малюнка випливає, що цей готель не приймає гостей з татуюваннями та домашніми паперовими шапками на своїх головах.

Моє життя в капсулі. р.

Відділ зайнятості. У готелі є сауна, а в той час як я чекаю на реєстрацію, 3 слабо одягнені японські люди пройшли мною. Заборонено журі за ознаками, фотографіями. Але це ніколи не припинило мене.

Моє життя в капсулі.

Перший пікант. Покупка не може бути прийнята до приміщення. У номері немає багажу, ви можете залишити багаж тут. На рецепційному столі все набридло валізами.

Моє життя в капсулі.

Я подарував номерний ключ (як я думав) і взяв ліфт без взуття до 4-го поверху. Ключ до приміщення виявився ключем до мікроскопічного замка в шафі. У фіксаторі був рушник і роум. Мій рюкзак з камерою і ноутбуком не вписався там - довелося взяти його на номер.

Моє життя в капсулі.

Це спільна пральна зона для всіх, хто живе на моєму поверсі. Здається чистий і доброзичливий, і головне, це не натовп.

Моє життя в капсулі.

Туалет. Він тільки чоловік. Хочу сказати, готель тільки для чоловіків.

Моє життя в капсулі. 12

У Японії популярний продаж напоїв за допомогою таких машин. Звісно, на кожному поверсі готелю були 3-4 машини. Цікаво, що деякі напої випадають з таких пристроїв у опалювальному вигляді.

Моє життя в капсулі.

Нагороди чарівні. Це те, що виглядає житловий квартал. Серія над горизонтом капсул. Ліворуч є світло – там хтось посидить, в закритих клітинах вони сплять. Нагадуємо мене про подорожі по тваринам.

Моє життя в капсулі.

І ось самі муфти. Сходження сходів, як власника місця.

Моє життя в капсулі.

Головна, Солодкий будинок! Ліжко, стіл, стілець? Я, ї.

Моє життя в капсулі.

Внутрішній вигляд. Ми можемо бачити всі ноги, що йдуть.

Моє життя в капсулі.

Мультимедійна система Nanotechnology. Тут можна знайти годинник, встановити сигналізацію та підключення навушників або зарядки. У той факт, що Японія не має напруги 220-вольт повинні були читати в той час як в Росії, але це вже рис з ним. Не про своїх сусідів мають навушники, перед сном, весь коридор слухає різні телевізійні програми з різних капсул. Вранці сигнальні сигнали люблять автосигналізацію. На рівні 6.30, весь коридор 4-го поверху по черзі прокидається.

Моє життя в капсулі.

Окремі квартири обладнані дзеркалом.

Моє життя в капсулі.

Давайте спробуємо спати. Мій номер двері є бамбо рабом на snot відокремлення капсули з зовнішнього світу. Він дозволяє в світлі, запахі, звукі і... Тому не можна нічого залишити в приміщенні.

Моє життя в капсулі.

Це улюблене фото! Він буде мати фон. Я летю до Токіо з Осло, подолання часових бар’єрів: тіло продовжує жити на донецькому часі, який мінус 7 годин до Токіо. Першу ніч в Токіо, я не збираюся спати до 8 ранку, тому що в Осло я зазвичай пішов до місця біля одного ранку. Я зданий капсул протягом 3 днів і був спокійний близько мого триденного ворсу. Але точно 10 хв., очищувач і м'ята прокидаються: «Домін, капсула, півход, mista.» Виявилося, що кожен в цьому готелі мав ваканувати номери до 10:00.

Моє життя в капсулі. р.

Тільки тоді я бачу знак, що говорячи "відправлення на 10" і "Ви не можете продовжити своє перебування в готелі". Крім того, ви не можете залишити речі у вашому шафі: вам потрібно перенести ключ і перевірити знову після 15:00. У той же час можна надати новий ключ до абсолютно іншої коробки на іншому поверсі.

Моє життя в капсулі.

Знаю, я не можу спати, так що я гонную мийку. І ось ще один сюрприз. Точно як показує фото, так і процес аблютації. Ви йдете в душ. Не існує душі в звичному розумінні, японська сидять на колах на табурах і миють себе з басейнів. Що ми робимо? І сіла. І самі думки почали розвивати історію священика, який сідає на цьому табурі перед мною.

Моє життя в капсулі.

Фото для тих, хто погано розглядав попередній. Умовляючи пози японської мови робити їх питання, чи вони миються або робимо все інше. Що робити: немає конфіденційності в готелі капсули в будь-якому місці - ні в кімнаті, ні в душовій кабіні.

Моє життя в капсулі.

Після миття ми висихаємо наше волосся.

Моє життя в капсулі. р.

У готелі є багато людей, більшість з яких залишилося до 10 ранку. Але навіть в 10 ранку в чергі прийому - від руки над ключами до шафок. До кількості ящиків для взуття можна зрозуміти, що тут можна побачити безліч потенційних гостей.

Моє життя в капсулі.

Чудовий логотип готелю: він точно зображує перше враження про те, що тут.

Моє життя в капсулі.

Склад:
1,1 км У готелі неможливо їсти, спати, мити і взагалі жити.
2,2 км У номері «навігація» не зручно, оскільки вона практично не вентиляційна система. Добре, "дверна" є однією назвою. Ви почуєте все в ніч, включаючи те, що середня японська людина перед сном.
3. У Я маю незвичайну функцію - Я люблю подорожувати в чистому вигляді щодня. Але правила готелю змусили мене піти на прийомну кімнату до моєї валізи 5 разів на день, щоб отримати / видалити деякі зміни або нижню білизну.
4. У Кількість відносно доріг: 4 тис. л. або 1450 рублів за ніч, тобто фактично 2 години сну, як це було на перший день мого перебування.
Я все ще не знаю рейтингової системи на сайті booking.com. Наприклад, Московський Holiday Inn Vinogradovo має 7.3 бали, деякі Хілтони забили менше 8, а капсули Японський готель забиває стільки, скільки 8.0. І хтось інший прокоментував наш виборчий комітет.
Плюси:
У готелі є прохолодний логотип ) Привіт!

-img26---

Джерело: позитивфлі.livejournal.com