Флеш-накопичувач береза Souveli

На одному кроці було чудове зростання, з якого автор вирішив зробити флешку. Я приніс додому в місто, прочитав якнайшвидше і почав діяти за методом «Сергійант». Покинулися в стару алюмінієву сковороду, заливають сіллю так, щоб вона просто не розчинила, не було тирси хвойних скель, але були невеликі фрагменти з брусів, поламали, порізати меншу рагу, кип'ятити, щоб тільки вода кип'ятила, 8 годин.

р.

Приходьте, мм, смачний суп! ) Уся квартира запашна дивовижна.

Після варіння відразу знімається шкіра з дерева, тому що в той час як вона волога і гаряча - це досить легко зробити, і для подальшого висихання це тільки плюс, рідше тріщина.
Покиньте на шафі на тиждень, висушивши трохи, потім я втомився від очікування і я вирішив висушити дерево в мікрохвильовці (звичайно, попередньо прочитавши пучок інформації на цій темі), висушують так, загортають в 3 шари товстої пухки паперу, потім все це капуста в сумці і в мікрохвильовці на ємності 460 Вт - 2 хвилини, потім 1 хвилину - 320. Ліворуч без розслаблення десь на півгодини, зовнішній шар паперу всмоктують конденсацію з пакету, внутрішню вологу виділяється з сувелі (так ви зможете зрозуміти, коли дерево буде висихати, коли не буде плям на внутрішньому шарі паперу). Так ввечері я зробив 4 рази і в наступний день 3 рази (головно не витягувати до часу, поки температура нормалізує), тріщини не з'являються, вага "за очей" стала помітно простіше.
Саме так вона почала виглядати після того, як всі бульбини (це її внутрішня сторона вгору лежить, на зворотному боці щільні гладкі бампи, колір через травлення з березовим корком).

Займав мене 4 години, щоб відрізати шматок, як це.

Що ви так довго? Тому що це нереально важко - це час і має форму fig зрозуміти, що - це два, дійсно не сприймати нічого! :
З іншого боку.

З Я вибрав матеріал через малюнок, я дійсно хотів зробити флешку з твердим малюнком.
Випилюємо брус трохи більше розміру розрахованого тіла (і позначаємо лінію відрізу ковпачки від «каркасів»)

47

Далі ми побачили кожну частину разом так, щоб зсуви в докінгу були мінімальними, роблять його найтоншим полотном, що у вас є, у моєму випадку це простий щелепа, зробив його ще довго, постійно шукаючи, якщо піти або щось схоже. Подрібнені наждачні бруски від грубого до гладкого. Після дрібнозернистих наждач, малюнок став краще проявляти себе (попередні хвилі на половинках, шіммери на сонці, якби вони мають об'єм)

Флеш-накопичувач спробував зробити якомога більш тонким, подякувати Богу твердість матеріалу дозволяє це зробити.
Вирізати в половинках простір для флеш-накопичувачів

Після різання обох половинок ми склеюємо разом, босстер, виготовлений з 2-рубної монети, ковпачки виготовляються за допомогою тієї ж технології, як тушки, висаджуємо материнський роз'єм всередині. На фото поруч з флеш-накопичувачем блок з тієї ж частини дерева, як флеш-накопичувач просто просочений лляним маслом (Я хотів бачити, як картина проявляється після просочення)

р.

Клейні ковпачки (виготовлені ним епоксидні клейові моменти, які дуже швидко висихають), кладуть, дивляться.

Спочатку я заточував бустер до передбачуваної форми флеш-накопичувача (в розрізі).
Таким чином, ми подрібнюємо загальний брус до його розміру.

Ми подрібнюємо до дрібної шкіри.

Це з ковпачкою.

р.

Після легкого шліфування водою, щоб видалити пальму, ви вже можете добре бачити малюнок.

Джерело: www.drive2.ru