984
Боротьба для кращого світу. Бог, це божевільний. . й
Народні губернатори, заклики до федерації та в’їзду до РФ
Хороша угода в Женева. Це право.
Що це насправді?
Про те, що на Женевських договорах з’явилась самопроголошена майстер міста Слов’янськ?
У Слов’янську було запущено телебачення. Дуже якісна, православна.
Зайдіть погляд.
Вони збираються мати потужний удар на біблійну матрицю і зомбі Zionist.
Я знаю, що Слов'янськ є центром торгівлі. Я бачу його своїми очима.
Хто запитав мене, якщо був антисемітизм в Україні? Зайдіть його. Зіоністи були видані з Слав'янськ-ТВ, і зараз чекають творчого миття. Православне телебачення! Чистий, ненарізний, правий!
У Луганську, крім того, Наполеон є певним Валерійом Болотовим.
У Донецьку, ймовірно, з'явиться ще один, замість колишнього Баркашова Губарєва підійдуть щось ще більш гідне.
Хто запитав мене, якщо були нації в Україні? Про нас Він був заарештований за сепаратизм, але... Ніщо на кришку. Це був випадок. Він є проросійським хлопцем, але ви з'ясуєте для себе, він дозволив стати членом РНЕ? Я дійсно втратив.
Зрозуміло, що ви не можете стріляти - бійці з AK приховують за божевільними жінками з іконками. Без жінок і дітей, ці джентмени є сепаратистськими терористами, і з цим крилом люди. Відома палестинська тактика, до речі. Жінки не божевільні, вони оберігають своїх чоловік. Це зрозуміло. Але що робити з цим новоутворенням незрозуміло.
Я не заздрю. О, я не ревно.
Ви не можете діяти. Ви не можете діяти.
Ви не можете знімати своїх людей.
Ми не вірні Путіні, ми? Він не веде переговори з терористами. І ми робимо. А терористи з цим користуються.
Ваш текст за посиланням. й
Хороша угода в Женева. Це право.
Що це насправді?
Про те, що на Женевських договорах з’явилась самопроголошена майстер міста Слов’янськ?
У Слов’янську було запущено телебачення. Дуже якісна, православна.
Зайдіть погляд.
Вони збираються мати потужний удар на біблійну матрицю і зомбі Zionist.
Я знаю, що Слов'янськ є центром торгівлі. Я бачу його своїми очима.
Хто запитав мене, якщо був антисемітизм в Україні? Зайдіть його. Зіоністи були видані з Слав'янськ-ТВ, і зараз чекають творчого миття. Православне телебачення! Чистий, ненарізний, правий!
У Луганську, крім того, Наполеон є певним Валерійом Болотовим.
У Донецьку, ймовірно, з'явиться ще один, замість колишнього Баркашова Губарєва підійдуть щось ще більш гідне.
Хто запитав мене, якщо були нації в Україні? Про нас Він був заарештований за сепаратизм, але... Ніщо на кришку. Це був випадок. Він є проросійським хлопцем, але ви з'ясуєте для себе, він дозволив стати членом РНЕ? Я дійсно втратив.
Зрозуміло, що ви не можете стріляти - бійці з AK приховують за божевільними жінками з іконками. Без жінок і дітей, ці джентмени є сепаратистськими терористами, і з цим крилом люди. Відома палестинська тактика, до речі. Жінки не божевільні, вони оберігають своїх чоловік. Це зрозуміло. Але що робити з цим новоутворенням незрозуміло.
Я не заздрю. О, я не ревно.
Ви не можете діяти. Ви не можете діяти.
Ви не можете знімати своїх людей.
Ми не вірні Путіні, ми? Він не веде переговори з терористами. І ми робимо. А терористи з цим користуються.
Ваш текст за посиланням. й