Московська міліція

Учора, на базі Московської поліцейської поліції в м. Строгіно, відбулися демонстрації. Дуже вражаючі фотографії, читайте підписи на фото.

Московська міліція

Московська міліція

Московська міліція

Московська міліція

Два солдати обкладинки, ще два одночасно ламаються вікнами в приміщення.

Московська міліція

Московська міліція

Московська міліція р.

Вибухи, постріли, дуже прохолодно. Він сказав, що коли він був показаний до німецької делегації, дівчина-інтерпринтер непритомний.

Московська міліція р.

Московська міліція

Після того, як терористи були знежирені, собака виявила вибухові речовини. Саппер в спеціальному костюмі кладає заряд для нейтралізації її.

Московська міліція

Ми можемо залишити!

Московська міліція

З вікон будинку поліцейські дивляться пасербі.

Московська міліція

Ручний бій.

Московська міліція

Московська міліція

Московська міліція

Московська міліція

У підвалі знаходиться 4 сотометри.

Московська міліція

Московська міліція

Тоді вони показали зброю. Арсенал дуже вражає, але я не знаю багато про зброї.

Московська міліція

Тільки іноземна зброя - пістолет Austrian Glock.

3610Р. 4200Р.

Все інше - наш розвиток.

Московська міліція

Московська міліція

З технікою ОМО не така різноманітність. Кілька моделей автобусів, поліцейський автомобіль СПМ-2 "Алфа-ВВ" на базі "Тигер", БТР-80, 3 види водних гармат іноземного виробництва, і кілька видів Уралу.

Московська міліція

Московська міліція

До речі, водні гармати, на мій погляд, ще не використовували.

381878

Московська міліція р.

Найгірше про цю спеку собаки. Є 23 собаки, які навчаються шукати вибухові речовини, і один порятунок для пошуку ліків.

Московська міліція

Московська міліція

Московська міліція

Кожен працівник має фіксатор, як це для всіх випадків. До речі, на відміну від міліції, OMON не має нічого спільного.

Московська міліція

Я дуже хотів бачити, як змінився чайний вечір. Половина року тому, коли я прокоментував відкриття нових бараків, журналісти показали самовари, дорогі цукерки та скатертини. Я шукаю на кухні сьогодні без приготування. Він був:

Московська міліція

Бісер:

Московська міліція Габаритний зображення

Зникають самовари. Я думаю, що це цукерки зліва. Хоча, сьогодні я був в іншому будинку, можливо, цей самовар все ще стоїть в новому. Шукаю мене! Самі цукерки і коробка печива на столі! Та ж чашки... Запрошення до участі у заходах. ;

Московська міліція

Дуже приємна їдальня. Ціни вище, ніж МП, але все ще.

Московська міліція

Московська міліція р.

На території є старий вертоліт, він був привезений і хотів використовувати для навчання, але виявилося, що він дуже дорогий для його адаптації. Так він в кущах тепер.

Московська міліція

Тут є дивовижний музей, який заслуговує на окрему посаду. Це один з чудових документів, представлений )

Московська міліція

через зальт