Московська міліція

Учора, на базі Московської поліцейської поліції в м. Строгіно, відбулися демонстрації. Дуже вражаючі фотографії, читайте підписи на фото.

Два солдати обкладинки, ще два одночасно ламаються вікнами в приміщення.

р.

Вибухи, постріли, дуже прохолодно. Він сказав, що коли він був показаний до німецької делегації, дівчина-інтерпринтер непритомний.

р.

Після того, як терористи були знежирені, собака виявила вибухові речовини. Саппер в спеціальному костюмі кладає заряд для нейтралізації її.

Ми можемо залишити!

З вікон будинку поліцейські дивляться пасербі.

Ручний бій.

У підвалі знаходиться 4 сотометри.

Тоді вони показали зброю. Арсенал дуже вражає, але я не знаю багато про зброї.

Тільки іноземна зброя - пістолет Austrian Glock.

3610Р. 4200Р.

Все інше - наш розвиток.

З технікою ОМО не така різноманітність. Кілька моделей автобусів, поліцейський автомобіль СПМ-2 "Алфа-ВВ" на базі "Тигер", БТР-80, 3 види водних гармат іноземного виробництва, і кілька видів Уралу.

До речі, водні гармати, на мій погляд, ще не використовували.

381878

р.

Найгірше про цю спеку собаки. Є 23 собаки, які навчаються шукати вибухові речовини, і один порятунок для пошуку ліків.

Кожен працівник має фіксатор, як це для всіх випадків. До речі, на відміну від міліції, OMON не має нічого спільного.

Я дуже хотів бачити, як змінився чайний вечір. Половина року тому, коли я прокоментував відкриття нових бараків, журналісти показали самовари, дорогі цукерки та скатертини. Я шукаю на кухні сьогодні без приготування. Він був:

Бісер:

Габаритний зображення

Зникають самовари. Я думаю, що це цукерки зліва. Хоча, сьогодні я був в іншому будинку, можливо, цей самовар все ще стоїть в новому. Шукаю мене! Самі цукерки і коробка печива на столі! Та ж чашки... Запрошення до участі у заходах. ;

Дуже приємна їдальня. Ціни вище, ніж МП, але все ще.

р.

На території є старий вертоліт, він був привезений і хотів використовувати для навчання, але виявилося, що він дуже дорогий для його адаптації. Так він в кущах тепер.

Тут є дивовижний музей, який заслуговує на окрему посаду. Це один з чудових документів, представлений )

через зальт