513
Колекція Нечильдіш. Частина 1
Тут будуть фотографії (все 16+ присутні іграшки і кицька), як я закінчую, я буду інформувати.
Я недавно почав хобі.
І почався дуже несподівано, після завершення будівництва, ремонту, почав думати, що б весь цей простір... зацікавити тут. У магазинах є все, але все банально і все повторюється і в цілому.
В цілому, після того, як я побував на пластиковій фігурі, слухаючи фотографії надзвичайно хорошої якості, виробництво офісу Ямато (як пізніше виявилося, що один з кращих виробників фігурок), замовлених, оплачених і місяців пізніше.
Вона прийшла в велику коробку.
А потім щось цікаве
По-перше, і дійсно фігура приголомшливої якості, добре, і по-друге, фігура прийшла в розібраному вигляді і надягаючи волосся і руки в місці, раптом виявилося, що можна роздягатися! Але фігура настільки красива і красива, одягнена і роздягається, що я замовив ще одну і кладемо її в інший номер голий:
Натюрморт
Р
Ще один кут. вона чудова.
Малюнки за способом збираються, видаються в обмеженому виданні (це циркуляція становить 500 штук), кожен номер, поставляється з документами (засвідчення автентичності з автографованими печатками майстра всіх речей).
Двомісний
Третя подруга.
р.
далі
Після вивчення теми я дізнався, що є інші фігури, які надзвичайно цікаві і тут, в даний момент колекція більш ніж 100 фігур.
Натюрморт
Спочатку я купив шафу з підсвічуванням, потім коли він був повним, я купив консоль, потім полицю і стіл, і тепер полку, сподіваюся все підходить.
Тепер я перемістив фігури і розміщую кілька в іншому порядку. Не кожен буде далеко від цього часу.
Я побачу більше пізніше, сподіваючись на кілька днів.
з
Розміри фігур повністю відрізняються, починаючи з розміру (розміром) 1⁄4, як правило, близько 40 см, але потім виявилося, що менші цифри не менш хороші, головне, якісна продуктивність.
67070864
Натюрморт
64325.
фокус
Так, ціна 3 600 до 23,000.
бійці
свінгери
Все добре.
р.
Тепер в розмірах колекції і 1/6 кілька 1/8 і навіть два великі дівчата 1/2.5
Відмінність в розмірах особливо видно тут.
Зоряні війни
Якість дивиться.
Nashcaf ангели
р.
Міла. Не самий фотоген.
Це сидить на грибі, дегенерація обличчя дуже задовільний.
380499 р.
Ще один ангел.
Викладач
1217777р.
Зайчик.
В цілому тема захід сонця, ангели до японського, очевидно, близько. Ну, якщо зайчик з крилами, це атака!
Червона кришка.
Також дитина.
христина
На основі гри Катерина
Ще раз крила.
р.
Малі крила
Цей зайчик прийшов з Праги.
Близнюки. Я наказав два з них. Одягнена Жінка Голий чоловік
Вишитий.
р.
І голий.
Це рельєфна фігура.
Р
Висока якість
Одяг на магнітах
Немає насадок зараз.
Р
Ну, обіцяний іграшка кицька.
Хлопці, що це сьогодні, дякую вам за вашу увагу, якщо вам подобається, зніміть фотографії та поставте більше.
О, і так, я спробую відповісти на майбутні питання: Я глибоко одружений, діти і гості не бачать цього, колекція знаходиться в підвалі, де я організував кінотеатр.
Джерело:
Я недавно почав хобі.
І почався дуже несподівано, після завершення будівництва, ремонту, почав думати, що б весь цей простір... зацікавити тут. У магазинах є все, але все банально і все повторюється і в цілому.
В цілому, після того, як я побував на пластиковій фігурі, слухаючи фотографії надзвичайно хорошої якості, виробництво офісу Ямато (як пізніше виявилося, що один з кращих виробників фігурок), замовлених, оплачених і місяців пізніше.
Вона прийшла в велику коробку.
А потім щось цікаве
По-перше, і дійсно фігура приголомшливої якості, добре, і по-друге, фігура прийшла в розібраному вигляді і надягаючи волосся і руки в місці, раптом виявилося, що можна роздягатися! Але фігура настільки красива і красива, одягнена і роздягається, що я замовив ще одну і кладемо її в інший номер голий:
Натюрморт
Р
Ще один кут. вона чудова.
Малюнки за способом збираються, видаються в обмеженому виданні (це циркуляція становить 500 штук), кожен номер, поставляється з документами (засвідчення автентичності з автографованими печатками майстра всіх речей).
Двомісний
Третя подруга.
р.
далі
Після вивчення теми я дізнався, що є інші фігури, які надзвичайно цікаві і тут, в даний момент колекція більш ніж 100 фігур.
Натюрморт
Спочатку я купив шафу з підсвічуванням, потім коли він був повним, я купив консоль, потім полицю і стіл, і тепер полку, сподіваюся все підходить.
Тепер я перемістив фігури і розміщую кілька в іншому порядку. Не кожен буде далеко від цього часу.
Я побачу більше пізніше, сподіваючись на кілька днів.
з
Розміри фігур повністю відрізняються, починаючи з розміру (розміром) 1⁄4, як правило, близько 40 см, але потім виявилося, що менші цифри не менш хороші, головне, якісна продуктивність.
67070864
Натюрморт
64325.
фокус
Так, ціна 3 600 до 23,000.
бійці
свінгери
Все добре.
р.
Тепер в розмірах колекції і 1/6 кілька 1/8 і навіть два великі дівчата 1/2.5
Відмінність в розмірах особливо видно тут.
Зоряні війни
Якість дивиться.
Nashcaf ангели
р.
Міла. Не самий фотоген.
Це сидить на грибі, дегенерація обличчя дуже задовільний.
380499 р.
Ще один ангел.
Викладач
1217777р.
Зайчик.
В цілому тема захід сонця, ангели до японського, очевидно, близько. Ну, якщо зайчик з крилами, це атака!
Червона кришка.
Також дитина.
христина
На основі гри Катерина
Ще раз крила.
р.
Малі крила
Цей зайчик прийшов з Праги.
Близнюки. Я наказав два з них. Одягнена Жінка Голий чоловік
Вишитий.
р.
І голий.
Це рельєфна фігура.
Р
Висока якість
Одяг на магнітах
Немає насадок зараз.
Р
Ну, обіцяний іграшка кицька.
Хлопці, що це сьогодні, дякую вам за вашу увагу, якщо вам подобається, зніміть фотографії та поставте більше.
О, і так, я спробую відповісти на майбутні питання: Я глибоко одружений, діти і гості не бачать цього, колекція знаходиться в підвалі, де я організував кінотеатр.
Джерело: