Як я бачив маршрутизатор

У мене є гарний пристрій. Модель TL-WR2543ND Відмінна машина з портами Gigabit і підтримкою USB і Wi-Fi AC 5Ghz.
Все працює для мене, за рік і половина. Важко, без чого швидкість на Wi-Fi почалася постійно, до 10-15 Мбіт. Який не влаштував мене, з моїм 100-мбітовим тарифом. Гоглінг відгуки, виявилося, не тільки у мене є така проблема, і вона виникає від того, що маршрутизатор безперечно прогрівається. Насправді, що був випадок у моєму випадку.
Зброя з термоусадочкою, охолоджувачем, паяльником і штанами, з рукавами, на місці задньої кишені. Я чинив злочин, щоб розбити пацієнта.

17 зображень.

р.

У зв'язку було видалено, а альт, дошка, з слідами термічної пасти, з минулих спроб.

2,2 км

З коробки, з скарбами, терморезин був витягнутий, товщиною 1,5 мм.

3 хв

479117

І акуратно прикріплюється до всіх чіпів.

4. У

9885740р.

Серед скарбів були виявлені різні металеві радіатори.

5 хв

А також, акуратно прикріплюється, над нагрівачами.

6 хв

Час курити кришку.

7 хв

Срібло сито, з логотипом виробника, було видалено, щоб потім, раптом, ви можете повернути маршрутизатор до красивого вигляду.

8. У

В отриманому пластику...

9. Навігація

За допомогою кухонного ножа, пальника і наземної сили, отвір було різьблений до циркуляції повітря.

10 хв

І на вершині є холодильник.

11.

Виникає питання – де отримати їжу для холодильника? Елементар - маршрутизатор має USB-роз'єм, для підключення флеш-накопичувачів та 3G модемів, для завантаження прон-анотації та хідної роботи
Після пошуку, в коробці були знайдені такі маленькі.

12.

Одна з них була успішно припалена охолоджувачу.

13 хв

Власне, «мама» :

14.

І "дод." Сімейні фото :

15.00 р.

р.

В результаті є зусилля. "І поки він спить!"

16 мар

р.

Коли я закінчив, я вирішив піти швидко. І виявилося, що сьогодні, на роботі, я зламав, до ненав'язливого стану, етернет гніздо, в моїй бук... Так, ремонт був дуже зручним.

Я зробив. Перервувати його, джентльмен!

17.00 р.

Джерело: