474
Весняні ручки
Передмова: Я переїхав в нову будівлю 2 роки тому, ремонт на балконі відразу не робив, а потім всі руки не досягали його. Так, в п'ятницю, після кількох пар, друг і я вирішив, що ми не могли б піти на це. Було прийнято рішення обшити балкон з вагоном і довести його до божественного зовнішнього вигляду.
Не судити строго, тому що не професіонали, але руки-допомоги і зробили все за допомогою інтернету і інтуїції :
29 фото.
р.
Оригінальний вигляд
Оригінальний вигляд
Оригінальний вигляд
Оригінальний вигляд
Оригінальний вигляд
Р
Розбирання шкіри.
Розбирання шкіри.
Стійкість лаг
Ізоль і звуконепроникний з піною. Це може бути вібропластика, ефект був краще, але ми були на шляху найменшої вартості.
Р
кут
Далі починаємо шити вагон.
Фото 13. Пошиття.
14. Натюрморт.
15.00 р. Головну роботу на шкірі завершено, залишають дрібні речі.
16.00 р. Закріплюємо лагами до стелі.
, доб. 172
17.00 р. І підлогу.
18 років Прогріваємо підлогу і починаємо в стилі підлога. До цього всі отвори, які не закрили пінопластом.
Габаритний зображення
19.00 р. Після підлоги перейдіть на стелю. Ми шнековий гіпсокартон, попередньо кидаємо кабель для освітлення.
20. Полегшений, чистий, фарба, скручування і підключення лампи.
550282 р.
21. Я не пам'ятаю, коли вони закінчили тріфлі, але на цьому фото весь ствол вже був приведений до розуму. Після підлоги і стін лакуються. Затягування порогу.
22. Потім плінтус.
23. Фінальні доти - підвіконня і бордюри на стелі.
24. Всі комплекти.
25.
26.
27.
28.
29. Все про це.
- близько 15 000 рублів.
-4 вихідні + пара вечірок
Є пара суглобів:
І забули утеплити стелю, пам'ятавши, коли перейшов в тамбурю і знайшов залишилися листи піни. Я вирішив не турбувати, покинув це.
Електроенергія на балконі тільки при наборі кухні. По суті, розетка завжди підключається, але він ручний дупа в Африці.
Внутрішні кути вікна необхідно зафіксувати.
Ви можете курити :
1 999 р.
Джерело:
Не судити строго, тому що не професіонали, але руки-допомоги і зробили все за допомогою інтернету і інтуїції :
29 фото.
р.
Оригінальний вигляд
Оригінальний вигляд
Оригінальний вигляд
Оригінальний вигляд
Оригінальний вигляд
Р
Розбирання шкіри.
Розбирання шкіри.
Стійкість лаг
Ізоль і звуконепроникний з піною. Це може бути вібропластика, ефект був краще, але ми були на шляху найменшої вартості.
Р
кут
Далі починаємо шити вагон.
Фото 13. Пошиття.
14. Натюрморт.
15.00 р. Головну роботу на шкірі завершено, залишають дрібні речі.
16.00 р. Закріплюємо лагами до стелі.
, доб. 172
17.00 р. І підлогу.
18 років Прогріваємо підлогу і починаємо в стилі підлога. До цього всі отвори, які не закрили пінопластом.
Габаритний зображення
19.00 р. Після підлоги перейдіть на стелю. Ми шнековий гіпсокартон, попередньо кидаємо кабель для освітлення.
20. Полегшений, чистий, фарба, скручування і підключення лампи.
550282 р.
21. Я не пам'ятаю, коли вони закінчили тріфлі, але на цьому фото весь ствол вже був приведений до розуму. Після підлоги і стін лакуються. Затягування порогу.
22. Потім плінтус.
23. Фінальні доти - підвіконня і бордюри на стелі.
24. Всі комплекти.
25.
26.
27.
28.
29. Все про це.
- близько 15 000 рублів.
-4 вихідні + пара вечірок
Є пара суглобів:
І забули утеплити стелю, пам'ятавши, коли перейшов в тамбурю і знайшов залишилися листи піни. Я вирішив не турбувати, покинув це.
Електроенергія на балконі тільки при наборі кухні. По суті, розетка завжди підключається, але він ручний дупа в Африці.
Внутрішні кути вікна необхідно зафіксувати.
Ви можете курити :
1 999 р.
Джерело: