Кубанська губерна. Частина 2

Я вирішив закінчити мої оповідання про Кубу. Початок:
Один день в Гавані.
Кубанська губерна.

Тринідад. Як виявилося, капітан Морган був одним з губернаторів цього міста. Місто настільки красиво, що один день не вистачає, тому вони залишаються на кілька днів. Ми побували не тільки місто, але і навколишня зона. Походимо.

Перші гори.

Національний парк Collantes розташований на висоті 800 м над рівнем моря, в середині гірського масиву Сьєрра-дель-Ексамбрай.

Подорож від Тринідаду займає 30 хвилин.

Місцева фауна.

Я зустрівся з місцевим землевласником і реставратором.

Він є.

Покажіть свої володіння.

Є індійська печера на її землі.

Тим не менш, щоб почати приносити туристів тут, є ще багато робити ( печера наполовину криється землею). Але власник не розгублений і каже, що наступного року все буде працювати в повній силі.

До берега.

Перепад температури в горах і на узбережжі становить 15-17 градусів

Далі знаходиться Ancon Beach, розташований недалеко від Трінідаду.

Якщо ви їдете в Анкон протягом всього дня, доведіть все, що вам потрібно для пікніки. У готелі є тільки один ресторан, який продає їжу, і немає вибору.

Тому в місцевому магазині ми беремо м'ясо, цибулю і помідори на ринку, ми маринуємо і обсмажуємо.

Він любив ласощівника на пляжі ( він також організував вогонь), сказав, що Кубани не варять м'яса.

Р

Потім ми купуємо і засмагаємо.

Додано до [mergetime]1398076359[/mergetime]
Після того, як все це екзотика, я хотів цивілізацію, за деякий час. Вдома, готуючись до поїздки, я знайшов прекрасне місце, острів Кайо Коко або Кокос. Острів має прекрасні пляжі і сповнені готелів. Знайте, дайте.

Увійти

Обід у придорожній кафе.

Десерт.

Тут туристи на маленькі гроші можуть ловити рибу.

Зловживання місцевими місцями безкоштовно.

А.

Ось ми йдемо. Острів з Кубою підключений сипучих, довжиною понад 30 кілометрів.
Ось через таку контрольну точку, сплативши 100 рублів. на людину, ми йдемо в лінію обробки.

Є вона.

Детальніше

Кайо Коко, в свою чергу, підключений меншими дами, з островами Кайо Романо і Кайо Гільєрмо.

, Україна

Багато птахів.

Рожевий фламінго.

Красивий.

р.

Злиття.

На островах практично немає автомобілів. Туристичні тури на скутери або на велосипедах.

У першому барі візьміть карту островів і подивіться на наш попередньо зареєстрований готель (4 дні близько 7000 рублів, все включено).

Знайди його.

Каріб «Меморіс»

Кількість.

Р

Балкон вид

Flamingo розташований поблизу.

На пляжі для засмаги і пити великі коктейлі.

Винний список, згідно з системою все включено, вражає різноманітністю.

На наступний день ми орендуємо невеликий човен і їдемо риболовлю.

Навігація

Тіан

Закрити

Р

Зайдіть його.

Поїдьте острови, дякую вам, автомобіль в руці.

Не зацікавився поліцейським.

І, нарешті, ще одна цікава частина Куби – долина Вінелеса. Розташований 30 км на північ від провінційного капіталу Пінар дель Ріо. У 1999 році культурний краєвид долини був включений до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Долина відома своїми крутими пагорбами з плоскими вершинами висотою до 400 м, їх вік становить близько 160 мільйонів років.

Детальніше

547550 р.

Обід в Печерському ресторані

Екскурсія індіанської печери і підводної річки.

Вхід

У печері я важко взяв картину через мило. На човні.

Про нас

Зовні.

Детальніше

Неподалік від долини – гігант «Преісторична фреска» художника Гонцареза – на склепіння скеля 120 м з високим зображенням преісторичних людей і тварин.

Краса і тиша

І Пінар дель Ріо сам.

Тютюнова фабрика.

І звичайно ж сигари. Я отримав цю коробку за $200.

Місто

Все, що я маю. Дуже дякую.

Джерело: