Кримські пляжі. Привіт знову...

Як живе людина в Криму, я розповість вам, що підходи до диких пляжів є реальною проблемою. Здається, що вчора я прийшов спокійно до певного пляжу, потім в наступний день я можу покладатися на паркан і безпеку. При запиті, як піти на пляжі, вони відповіли, "Не так!" Приватне майно

Цей процес був настільки великим, що тепер є дійсно не місце для відпочинку. Я дуже рада, що цей процес йде в зворотному напрямку.

Кримські самозахисту будуть залучені до знесення парканів незаконно заблокувати проходження до пляжів.

Про це заявили журналістам, які виступили на посаду керівника Республіки Крим Сергія Аксенова.

«Ми відірвали всі незаконні паркани і запрошуємо прес до таких рейдів. Кримська самооборона буде діяти дуже рясно і суворо, він сказав.

Перш за все, за ним, уряд має намір надати доступ до моря для мешканців дитячих таборів та санаторіїв.

Зараз завершується інвентаризація пляжів, в яких представники Міністерства курортів, Фонд майна Криму, прокуратури та поліції. Після цього буде надана вільний доступ до моря, Асенов сказав Олександр.

ЧОМУ: Я хотів би вірити, що це не банальний перерозподіл смачних шматочків кримської землі.
через асаратов

Джерело: