МУнарні Чайні установки

Написи_черни
Олександр Черних:

Чай так багато в цьому слово. Ви можете любити його і не так багато. Ви можете зрозуміти різновиди або пити ціле життя упакованих руббах, не знаючи, що існують альтернативи. Чай – культура і обряди, бізнес і тверда робота, надприбутки торговців і мегерних зарплат працівників. Чай на полицях і таблицях може бути дуже різним за зовнішнім виглядом, якістю, ціною. Але одне, що всі ці фактори поширені, це те, що чай росте красиво.

Індія є другим найбільшим виробником і експортером чаю в світі. Продакшн розпочався у 1863 р. після отримання компанією «Англійська Східна Індія» завезені чайні кущі з Китаю до Індії.

Для гарного росту чай необхідний теплий клімат з достатньою вологістю, що не лікує на корені. Таким чином, більшість чайних планів розташовані в гірській частині територій з тропічним та субтропічним кліматом.

Дерева на плантаціях однакові кущі чаю особливо залишають для створення тіні. Так, ви розумієте правильно, якщо чайний кущ не обробляється - він росте в цю «дереву»

В цілому, висадки - це приватна зона, на якій не рекомендується ходити так само, як це. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Багато людей порівняли плантації до лабіринтів, але я не погоджуюсь з ними. Майже всюди чай висаджують на прямих лініях, тому зручніше ходити і збирати свіжі листя.

Все це зелене пишність створює неймовірну атмосферу.

Габаритний зображення

Серед багатьох планів особливо мальовничі. З озерами.

І абсолютно чудовий підвісний міст.

Дизайн - creaky, але він виглядає досить надійним.

У мене є припущення, що під час дощового сезону рівень води тут значно вище.

, Україна

Геометрія чаю:

До речі, висадка – єдине місце, яке я бачив в Індії, де практично немає готелів і кафе на дорозі.

До послуг відпочиваючих надається тільки робочий персонал.

Я не знаю, чи практикують власники саджанців у своїх володіннях, але я обов'язково не відмовляю будувати невеликий котедж тут і приїжджати час від часу.

Осередки просто дивовижні.

238951

Гори, навіть ті, без гострих хребтів і снігових ковпачок, ще гори.

450.92 р.

Хтось пощастило мати велике озеро на території.

З чайним півострівом

р.

Ці красиві жінки збирають її.

769780

Більшість планів працюють люди з сусіднього стану Таміла Над, бо місцевими
Весь день на сонці, що переміщається через грубу частину висадок, заповнюємо мішки свіжими листям.

На цих посадках не практикують ручну збірку, щоб допомогти працівникам приїхати сюди труни "ножиці". На чайному кущі кладуть плоску палицю, яка служить рівнем і нарізають листя на ній. При заповненні мішка на «поцілунки» вона просочується в мішечок, висить на голову або лежачи поруч з ним на кущах. Таким чином неможливо виготовити чай хорошої якості, адже частина гілок та інших сміття може потрапити в сумку разом з листям.

Вага сумок в кінці робочого дня може досягати 25-30 кг. і заробітна плата цих жінок становить близько $ 3 на добу.

Зібраний чай доставляється до найближчого заводу з переробки.

Тут в цих барвистих багатокімнатних будиночках живі чайні пікерси. Практично на робочому місці.

І сотні рук перетворюють краєвид на щось дивовижне. Шкала просто дивовижна, всюди ви дивитеся, гори покривають візерунком чайних кущів!

Вам подобається чай, який ви віддаєте перевагу? Чи існують будь-які спеціальні рецепти? Я дуже вдячний, якщо ви можете поділитися своїми улюбленими способами, щоб зробити цей напій.

й