487
Як Голі святкують в Мумбаї
Holi вважається одним з найцікавіших і світлих свят. Він прийшов до нас з сонячної Індії, де він символізує прибуття весни. Місцеві місця на відпочинок потрапляють в дитячий садок, залийте воду на пасерах-бі і душ один одному з кольоровими кольорами. Ми побачимо все своїми очима.
Напередодні свята з'являються численні магазини з кольоровою фарбою для Голі. Невеликий пакет коштує тільки 20 іржі, які становить близько 10 рублів.
Індійські індіанки починають святкувати Холі вранці. Я зустрілася з ними відразу після виїзду з готелю.
Голі - улюблене свято місцевих дітей.
р.
Половина години пізніше, я зустрічаю групу міжнародних студентів, які, як мені, мубаї спеціально для участі у святі.
Все, що ми зустрінемо на шляху, це чудовий, святковий настрій! Діти попросили Михайла за кольоровий порошок і відразу його пофарбувати.
індіанці весело з гучною музикою, прямо на вулиці.
3610Р. 4200Р.
Життєрадісні індійці, з фарбою на обличчі, підійдіть до людей з фразою «Хаппі Святий», посипте їх кольоровим порошком.
Індійці люблять фотографувати з туристів, навіть коли вони ніколи не побачать картину.
р.
Ми залишаємо за собою все життєрадісна компанія в знаменитому ресторані «Леопольд».
3610Р. 4200Р.
Разом з фотографом Джонні ми йдемо в центральну частину Мумбаї.
На пляжі Чаупати є багато людей. Вода дуже брудна, але сьогодні є багато людей, які хочуть плавати. Поліція заборонила фарбування безпосередньо на пляжі, тому люди приходять вже пофарбованими.
На пляжі також багато дітей. Діти, крім сумок фарби, приймали «пагони» – пістолети води, наповнені кольоровою водою.
Місцеві жителі дуже позитивно ставляться до мене і Джонні.
Незважаючи на те, що Holi використовує трохи більше ніж десять кольорів фарби, в результаті обличчя і одяг покривається в основному з тонами шкарпетки.
Ми проходимо по вузькій вулиці Мумбаї, де кожні п'ять хвилин відзначаємо компанію Holi.
р.
Батько з сім'єю та друзями на вечірці
р.
Індійські пози, кидають порошок вгору.
Джонні просить позувати на стадію пострілом.
На автомобілях і на мотоциклах завжди індійці з фарбованими обличчями.
Для тих, хто не вистачає фарби – мобільний лоток.
З`ясуйте, де знаходиться епіцентр свята.
індіанці весело з гучною музикою.
, Україна
Банани - це чудовий спосіб, щоб мати швидкий закусок.
Фото з Джонні
Р
Вечір. І сталося. Є багато позитивних спогадів і емоцій. Щиро дякую!
Р
Джерело: vk.com
Напередодні свята з'являються численні магазини з кольоровою фарбою для Голі. Невеликий пакет коштує тільки 20 іржі, які становить близько 10 рублів.
Індійські індіанки починають святкувати Холі вранці. Я зустрілася з ними відразу після виїзду з готелю.
Голі - улюблене свято місцевих дітей.
р.
Половина години пізніше, я зустрічаю групу міжнародних студентів, які, як мені, мубаї спеціально для участі у святі.
Все, що ми зустрінемо на шляху, це чудовий, святковий настрій! Діти попросили Михайла за кольоровий порошок і відразу його пофарбувати.
індіанці весело з гучною музикою, прямо на вулиці.
3610Р. 4200Р.
Життєрадісні індійці, з фарбою на обличчі, підійдіть до людей з фразою «Хаппі Святий», посипте їх кольоровим порошком.
Індійці люблять фотографувати з туристів, навіть коли вони ніколи не побачать картину.
р.
Ми залишаємо за собою все життєрадісна компанія в знаменитому ресторані «Леопольд».
3610Р. 4200Р.
Разом з фотографом Джонні ми йдемо в центральну частину Мумбаї.
На пляжі Чаупати є багато людей. Вода дуже брудна, але сьогодні є багато людей, які хочуть плавати. Поліція заборонила фарбування безпосередньо на пляжі, тому люди приходять вже пофарбованими.
На пляжі також багато дітей. Діти, крім сумок фарби, приймали «пагони» – пістолети води, наповнені кольоровою водою.
Місцеві жителі дуже позитивно ставляться до мене і Джонні.
Незважаючи на те, що Holi використовує трохи більше ніж десять кольорів фарби, в результаті обличчя і одяг покривається в основному з тонами шкарпетки.
Ми проходимо по вузькій вулиці Мумбаї, де кожні п'ять хвилин відзначаємо компанію Holi.
р.
Батько з сім'єю та друзями на вечірці
р.
Індійські пози, кидають порошок вгору.
Джонні просить позувати на стадію пострілом.
На автомобілях і на мотоциклах завжди індійці з фарбованими обличчями.
Для тих, хто не вистачає фарби – мобільний лоток.
З`ясуйте, де знаходиться епіцентр свята.
індіанці весело з гучною музикою.
, Україна
Банани - це чудовий спосіб, щоб мати швидкий закусок.
Фото з Джонні
Р
Вечір. І сталося. Є багато позитивних спогадів і емоцій. Щиро дякую!
Р
Джерело: vk.com