58 Золоті принципи Гавриїл Гарціа Маркец

У пам'яті Гавриїла Гарці Моркец ми зібрали 58 золоті принципи та котирування про різні сфери життя.

Гавриїл Гарсіа Márquez – легендарний Колумбійський письменник, лауреат премії 1982 року Nobel у літературі. Представник літературного напряму «Магнітний реалізм». Гавриїл – неоднозначна особистість, кажуть його перші оповідання допомогли писати дівчата легкої поведінки, а пізніше він отримав нагороду від Дмитро Медведєв і прізвисько «Латинський американський пророк». Почуття про нього через свій роман Один соток років Соліту і статті про найцінніші речі в житті за останні дні, хоча деякі говорять, що це не його стаття. Тим не менш, він був яскравою особистістю, яка повинна слухатися, як його друг Фідель Кастро зробив.

Ось 58 Золотих принципів Гавриїла Гарціа Маркеца, які він ділиться своїми нащадками:

Правила життя
  1. Довірити когось, хто має компасіон.
  2. Ми не даємо замовлення, якщо ви впевнені, що це буде застарілим.
  3. Не можна їсти сон, але воно буде задовільно.
  4. Не кладемо так багато зусиль, щоб краще було несподівано.
  5. Отримай краще і зрозуміти, хто ви раніше зустрічаєте нову людину і сподіваємося, що вони розуміють вас.

Про мене.
  1. Я не зносила капелюхи, тому я не збираю їх перед кимось.
  2. Не можна стати тим, що інші думають ви.
  3. Коли я відчуваю, що я дійсно відчуваю себе погано, я не буду розраховувати на всіх. Тексти пісень, а це означає: Я кидаю себе в сміття.
  4. Я намагаюся запобігти неприємних сюрпризів. Я віддаю сходи на ескалатори. Усе, літаки.
  5. До тих, хто запитав мене, я завжди скажу правду: пошкоджені жінки не давали мені час, щоб отримати одружений.

Щастя
  1. Не можна вилікувати щастя.
  2. Посмішка, не даруйте неприємності.
  3. Я дізнався, що кожен хоче жити на вершині гори, не знаючи, що істинне щастя чекає їх на спуск.
  4. Не пропустіть щастя.

Любов.
  1. Непристойна сила, яка переміщує світ, не радує любові, але нещастя любов.
  2. Отримай краще і зрозуміти, хто ви раніше зустрічаєте нову людину і сподіваємося, що вони розуміють вас.
  3. Слабкий ніколи не буде входити в Царство любові, закони в цьому царстві суворі, жінки дають себе тільки сміливим і рішучим чоловікам, вони обіцяє їм надійність, і це те, що жінки потребують життя.
  4. Головне в житті суспільства полягає в тому, щоб управляти страхом, головне в житті подружжя, щоб вміти керувати бодром.
  5. Найгірше про бідність полягає в тому, що це змушує вас сказати.
  6. Якщо ви любите щось, нехай це йде. Якщо це ваш, то повернеться.
  7. Якщо хтось не любить тебе, то не означає, що ви не любите тебе,
  8. Не заслуговує ваші сльози, і ті, хто заслуговують, що не завадить вас торкнутися.
  9. Ви можете бути просто людиною в цьому світі, але до кого ви є весь світ.
  10. Не варто витрачати час на когось, хто не хоче витрачати час на вас.
  11. Якщо ви познайомитеся з коханою любов'ю, ви не будете йти від вас – не на тиждень, не в місяць, не в рік.
  12. Жалюс - шведський матч, тільки підсвічується з власної коробки.
  13. Найгірший спосіб пропустити людину, щоб бути з ними і розуміти, що вони ніколи не стануть вашими.
  14. Де є бідність, є любов.
  15. Люди думають, що вони зупиняються в любові, коли вони старіють, коли в реальності вони старіють, коли вони перестануть падають в любов.
  16. Якщо жінка бере участь, я знаю все буде дрібним. Мені зрозуміло, що жінки правила світу.
Життя і смерть.
  1. Життя не ті дні, які пішли, але ті, які запам'ятовують.
  2. Ви повинні послухати голос дитини, що ви колись були і що існує десь всередині вас. Якщо ми слухаємо дитину всередині нас, наші очі знову засвітять. Якщо ми не втратимо зв'язок з цією дитиною, наше з'єднання з життям не поламне.
  3. Все живе. Ви просто повинні прокидати її вгору.
  4. Щасливий вік - це можливість вести переговори з самотністю.
  5. Тексти пісень, а це означає: І тоді я зрозумів, що, щоб померти, ніколи не бути з друзями знову.
  6. Чудова властивість - це можливість подумати про минулі радості без гіркоту і реморти.
  7. Чому так багато слів роз’яснюють, що людина відчуває війну, коли одне слово досить: страх.

Про творчість
  1. Література - це найкращий веселий придуманий для людей з шоком.
  2. Натхнення тільки відбувається під час роботи.
  3. Помилки не мають батьків, вони літають над нами, як ангели.

Бог.
  1. Це не те, що ви не вірите, але що Бог все ще вірить в тебе.
  2. Атеї не можуть досягати своїх цілей без клеріки.
  3. Неприємний спосіб, щоб заплутати наші думки, а не приводити нас в гріх.
  4. Я не вірю в Бога, але я боявся його.

Про божевільність.
  1. Не madman є insane якщо ви слухаєте його аргументи.
  2. Силентна люнатика принесла майбутній шлях.

Про час і очікування
  1. На час, ніж чекати запрошення.
  2. Ті, хто довго чекав трохи довше.
  3. Не пізно.
  4. Ви можете робити без операції, і не обійтися без часу.

Дружба
  1. Хвиля примирення коштує більше дружби.
  2. Кращий друг - той, хто не в світі.
  3. Справжній друг - хтось, хто проведе вашу руку і відчуває своє серце.
  4. Ви завжди будете люди, які вас зашкодять. Ви повинні тримати довіру людей, просто бути трохи більш обережними.
  5. Гроші – оман.
  6. Сполучені Штати Америки інвестують багато грошей в Латинську Америку, але вони не досягли успіху в тому, що ми робили без єдиного центу. Ми змінюємо мову, їхню музику, їхню любов, їх шлях мислення. Ми впливаємо на Сполучені Штати, які хочуть впливати на нас.
  7. Немає нічого більше, ніж самотність слави.
  8. Людина гине, коли він повинен, але коли він може.

8 квітня 2014 р. Маркец був випущений з лікарні в м. Мехіко, де він провів вісім днів. Повідомляємо, що на фоні легеневої інфекції та зневоднення організму. Одна мексиканська газета повідомила, що Маркез мав рак, але Колумбійський президент і друг Юан Мануель Сантос заперечили дані. Відомий письменник загинув в Мехіко у віці 87 років. Він загинув в оточенні сім'ї і друзів в своєму домі в четвер ввечері, 17 квітня.

Яскрава пам'ять...