80007
Михалков: Серфом – найкраща і найяскравіша, це мудрість народу і патріотизм
Микола Михалков розповів журналістам про свої творчі плани.
За словами директора, він планує зробити історичну плівку про сирому домі, за яку вже було виділено три сотні мільйонів рублів.
Більшовики зробили страшну річ, вони стиралися з пам'яті людей нашої культурної спадщини, спогади про все, що було добре і яскраво в російських людей, в тому числі пам'ять про презервативу. Щоб відновити історичну правду - наше завдання, - сказав директор.
Михалков згадав видатну духовність російських селян, підкреслюючи любов російського народу за «важку руку»:
На захваті більшовиків Росія тепер вважає, що серфдом був щось схоже на Північноамериканське рабство. Але це не було відносин раба і господаря, але сина і батька. Багато селян не захоче «домін». Так, іноді поміщик схвалив селянство, тому батько схвалив свою неоднорідну дитину.
Про істинну сутність презервативи та її значення для людей:
«Що було серпандом після всього?» Серфом – патріотизм, закріплений на папері. Людина з'єднана з матір'ю не тільки почуттям обов'язки, але і документацією. Серфом – мудрість народу, чотири сотні років нашої історії. І тепер, коли я запитав, щоб потерти ці чотири сотні років від нашої історії, я кажу, братів, що ви думаєте, що наші предки були фольги?
«Я дуже рада, що Путін тепер відродив свою історичну пам'ять», - сказав він. Закон про реєстрацію – саме те, що наші люди, які рятують від своїх коренів, від землі, не вистачає. й
Висновки: Справа Михалкова важко, це не вдається лікувати, мова не змивається ...
Що відбувається зі своїми головами?
Ваш текст за посиланням. й
Фасизм дуже простий.
УНІТОВАНІ ДЕРЖАВНІ ДЕРЖАВИ, ЩО ЗАБЕЗПЕЧАЄТЬСЯ НАПРЯДОК ЗАХИСТАННЯМ СУЧАСНИХ санкцій проти Володимира Путіна