Пенсійник запропонував Людмила Путіна

Пансіонат Новосибірськ Юрій Бабин заявив, що він пропонує руку і серце колишньої дружини Президента Росії Людмила Путіна, повідомляє RIA Novosti. Бабін сказав, що він сподівався на колишню першу леді країни дізнався про свої наміри з медіа.

Я був вільний з 2008 року і хочу запропонувати свою руку і серце Людмила Олександрівна Путіна. Я думав про це два місяці тому, але вчора Володимир Володимирович сказав мені знову. Я сподіваюся, що мій сон прийде true, Бабін сказав, що він той же вік, як Путін.

У рідному місті Бабін називають «penny мільйонером» через величезну збірку найменших радянських і російських монет – людина, зібраних в своєму будинку більше п'яти мільйонів монет загальною вагою 7,5 тонн. У грудні 2012 року збірка складалася на продаж за 19,9 млн рублів, але не було людей, які готові її купити.

Джерело.

На додаток до своєї любові пені та Людмила Путіна, Бабін відомий як колишній офіцер CIA Edward Snowden, який отримав тимчасову притулку в Росії, п'ять номерів у своєму котеджі. За словами Бабіна, Снігден може жити на своєму будинку безкоштовно.

У вересні 2013 р. Бабін, через суд, прагнув офіційну зміну його імені до «Президента Великої Руси-Бабіну», але реєстратором і Центральним районним судом Новосибірськ відмовлено його, зцілення їх рішення як порушення федерального закону «Про цивільний статус».

17 квітня під час «Правої лінії» Володимир Путін відповів на питання про те, чи збирається він одружений, сказав, що спочатку він повинен змащувати свою екс-дружину, а лише тоді думати про себе.

Людмила і Володимир Путін оголосив про своє розлучення у червні 2013 року, заявив, що вони не були жити разом. Ведуться майже 30 років. У них є дві дочки, Марія і Катерина.

Джерело: