Руки-на пост (відновлення ковпачок)

Вони збиваються в вухо, що теми «ручних осей» тут, тому я вирішив написати тему...

У мене є ковпачки на моєму кар-горсі, насправді вони молодші, ніж мені лише 8 років і звичайно їх стан залишає бажати кращого.

Я маю на увазі, що я маю.

42 зображень.

За 17 років капці мають всі тріщини.

Всі бітені (понадзвичайно мишей під час авто в гаражі)

Ну, прийти на ... є вільний час, загартувати коня і кисть в магазин автомобіля, взяти наждачний папір (великий / середній / невеликий), шпаклівка, розпилювач фарби ...

Габаритний зображення

Ми починаємо витирати ті місця, де фарба з капелюшки почала вирватися, по дорозі ми знайдемо решту тріщин ...

Процес не швидко ...

...

Направо, зліва, близько 20 хвилин.

Ми також очищаємо все від щілини ...

Не вдалося прискорити процес.

Чим більше я дивився на ковпачки, тим більше руки скинули.

...

Очікується для рідних шапок ...

По 11 п.м. він не встиг, і будучи гідним тенантом, він вирішив не процідити своїх сусідів і приймав тихий бізнес, зазначив всі глибокі тріщини.

Ось попередній власник спробував ущільнювати кришку самостійно:

до 1 2 3 4 5+

Але це не було зроблено, тому вам потрібно щось ефективніше, ніж просто паяльник.

Я вирішив бути впевненим ... Я потрібний клей і стебла з канцелярського степлера.

В той час як клей висихає ...

40836597

Випрямити кронштейни з літерою "G"

5497662

Виброплоча за косою, теплою та швидкою пропаленою в шапку.

Не дуже зрозуміло на фото...

Ми запалюємо липкі хвости ...

І на лицьовій стороні просто нагрітий залізо змащений ...

У тих місцях, де ковпачок був трохи, мені довелося ліпити її частини сауни. До цього я не використовував кар шпаклівку, і вона виходить, щоб засмаги буквально в 2-3 хвилини ... в цілому, я ледь встигнути...

Це темний... Давайте тримати сушку вранці...

З ранку наждачний папір прогулялася над шпаклівкою - це здається...

Тут немає шматочок ковпачки.

Але це те, як він ліпили відсутній величезний шматок, кладуть шпаклівку на спині паперу, потім очищають надлишок ...

У мене є глибока скальпа, зліва на суху.

І так всі 4 ковпачки очищають, виводимо газети і готуємо до живопису ...

Він ніколи не був пофарбований каністром або, тому перший шар на першому ковпаці є ком.

Через пару годин я проходив другий шар.

р.

Не було ніяких частин ковпачки тут.

р.

Наступного ранку все висушене, і можна приготувати, щоб пофарбувати сторони матовою чорною фарбою.
Фарба, яку не потрібно фарбувати.

Р

і фарби...

сухий на 10 хвилин...

чудово виглядає. Може бути, ви повинні розкачати всі диски в чорному кольорі ... але це занадто пізно.

Через 2 години папір очистився...

з чорним маркером пофарбував логотип Mazda, зверху з безбарвним лаком ...

Дзвоните до лікаря, щоб перевірити ...

Brigadier Вона сказала:
"Все сито" і пішов на ліжко.

Приходьте, що ферет знає про ковпаки.

Зняття нових шапок ...

Вішування руки ...

Все це 42-е фото, спасибі всім, я пішов з балкона...

П. S капці коштують від міцності 1000 рублів, вони, але я говорю з старою настойкою з старими. Monsieur коментує:

1 година роботи програміста не менше 750 рублів - добре, в загальному, тисячі і половина годин будуть, але хороший програміст так, що програма працює для нього, так що я достатньо часу ...

Джерело: