Молдавський фотограф Саша Лиховецька, тепер живе в Америці, вирушила до Чукотки, щоб показати світ, як живуть люди в снігових землях. Він назвав свій проект «Люди з кінця Землі. й
Це найбільш екстремальні північні широти, де все ще можна знайти. Потім тільки льодяники, полярні ведмеді і ауроса.
Габаритний зображення
Саша народилася в СРСР, потім Молдова стала незалежною державою.
Сьогодні моя країна вважається найяскравим і найбіднішим у світі. Особисто болить чути це. Я хочу, щоб мої співвітчизники були цінними для своїх талантів, відкриттів, знань. Я зроблю свою країну краще. Це те, що я роблю в США.
443289
Коли я звернув ці люди, що застрягли їх на очах. Навіть діти мають суворі обличчя, не тінь посмішки, уважний, чутливий і насичений вигляд. Звісно, спосіб життя залишає відбиток. Це дивовижна. Всі їхні життя, які побачать снігокриті рівнини, собаки, оленя та їх чуми. і -- добре, що все!
Подруга Саші говорить про нього:
По-перше, я вважаю мій друг генієм. Людина з такої бідної сім'ї, з країни на колінах, стала фотографом світового класу. Він отримав релігійну освіту в Університеті Каліфорнія (Фресно-Тихоокеанський університет).
, Україна
Починав фотографію на студентському таборі, а його проекти швидко стали популярними у всьому світі через свою новизну і оригінальність.
Я знаю багато людей роблять гроші з весільних фотографій, і я спробував їх теж, але це не так. Моя фотографія - ідеї, які я можу подарувати світу. Так чому торгівля невеликою монетою?
р.
Саша тепер живе в Сакраменто, Каліфорнія, і подорожі часто створюють нові проекти.