Ремонт, 2 маленьких лайфхака и ужас!

Я написав про спальню, але перед тим, що був розплідник. Я пропоную вам подивитися на неї. Я відповідав питання, які будуть.
Дві діти, хлопчик і дівчина 11 і 14 років. Ми не будемо ділити, слід бути нестерпними умовами, щоб вони залишали швидше і досягають всього себе, і мій мама і я допоможе. Ми збираємо квартиру на 9 років до того, як у нас є. Після вирівнювання стін ми починаємо вирішувати задачу з підлогою.

Різниця висоти 5-6 см. Попри те, що рівень не є варіантом, для мене особисто, вона болить багато сумок. Хоча в номері є лише 12 метрів.

р.

Так давайте сусідам бути хворим, свердлимо підлогу.

Я думаю, що процес ясно, головне, щоб приводити більш гвинти і натиснути фанери.

Р

р.

Для того щоб не втратити стелю на висоті, який вже не великий і навіть нижчий, робимо прилягання до висоти фанери.

Залийте його і це зроблено.

Тепер наклеюються шпалери. До речі, кіптява, що багато хто вважає шпалерами не зовсім модним рішенням. Але ось питання про ціну, якщо ви не купуєте шпалери на 200-500 рублів за рулон, і купити за 1000-3000 рублів за рулон і вирівняти стіни, він буде виглядати дуже добре. Це просто шпалери.

Ламінат далі.

р.

До цього був стель.

Це майже зроблено, меблі зліва.

Є вона.

Як видно, складаючи ліжка і секрети, до лічильника і після того, як все одно. Два секрети два ліжка.

, Україна

Тепер перший маленький життя рубати.

Син мав хороший ігровий комп'ютер, і він не був запланований, щоб купити ноутбук, але був практично не номер для коробки в нові меблі. Я мав зробити дизайн таким чином.

У теорії слід також повісити на кріпленні, але це стало жорстким для меблів і одного пекла, покинули його рано або пізно, а отвори в меблів залишаться. Так він просто стоячий.
Але сам комп'ютер захопився цим планшетом.

Займав півдня бізнесу.

Тепер другий маленький життя рубати. Телевізор, а також лайнер антени та електрики.
Щоб сказати, що я не хочу потерти радянський залізобетон з гранітними міжпорошками, щоб сказати нічого. Я думав про це з жахом. (Немає мене про слизу.)
У будь-якому випадку я думаю про те, як видалити дроти, щоб вони не існують. А телевізор повісить це.

Я збираю всю лазію в моїй кулак і змусив себе думати про те, як я позбавлюся від патрона. І я закінчив це 30 секунд.
Назвіть, я пробурила отвір на кухню. І вже є телевізор, і він залишається тільки для придбання дивідора і відрізання дроту від телевізора. І найголовніше, ви не бачите нічого за кухонним телевізором. Так все було приховано.

Це його. І звичайно, перший отвір, впав на борт, але це нещільно. Так багато зусиль і трохи грошей. Я щаслива з собою.

І тепер пообіцяв жаху.
Рік після ремонту, восени я сидів у вітальні і раптом я чую рмень. Я думаю, що щось падає на них.
Я збираюся до кімнати, одна на фотографіях вище. В темряві я намагаюся побачити, що згорнувся. Син спить від вікна, я прийшов до нього, доторкнувшись його ноги, він спить, але він прокинувся, я кажу щось впало на вас, і він відповідав мені, чому ви кинуте мене і знову зловив мене. А потім поверніть на вогні.
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
Про нас
І я бачу це!

-img31---

Красивий!
Не відключайте акумулятор навесні все літо. В короткий час акумулятор був відключений, все літо було бродиться вода і в кінцевому підсумку розривається метал.

-img32---

Що страшно! Вся труба була бампі, вона була відкрита протягом тривалого часу.

-img33----

Це його.
Звісно, я відчув терористичну ніч, але я швидко взяв картину і почав мити все, неприпустимо навіть шпалери були вилучені, хоча вода була чорною.

-img34----

Ну, мабуть, це.

-img35---

Джерело: fishki.net