kaifolog.ru Сри-Ланке

Шановні відвідувачі сайту! Шрі-Ланка - чудова країна з прекрасним видом на море і неймовірним рельєфом острова. І дав готель Я вибрав, фотографії були неймовірно красивими. Я апологую, що фото недостатньо, але з такою вологістю складно фото. :

В аеропорту Домодєдово, коли кайфолог п'яний геологами (фреаки Сибірські хлопці) і ми були видалені з польоту, де я сидів біля мавпи на 6 годин, з яких 3 – вони поїли на зло-пісні «ніжний кельт». Ну, в славу Мальдів і всіх російських копсів було випущено рідкісні каіфологічні джекпоти, після чого він придбав нові квитки, і ми летемо в Шрі-Ланку через Дубай.

Шрі-Ланка вітає нас з теплою погодою, дружніми водіями таксі, які приймали нас до готелю. Хочу сказати, що готель був обраний дуже прохолодним (одна з кращих в всій країні), і готель був дуже класним (крім того тижня пізніше стелі були покриті цвіль, але більше на цьому).

Новини медіа2

Клімат був нестерпним, навіть дихання був болючим. Все постраждало від вологості: гроші навіть в гнійному замочили до того моменту, що зламали, курити неможливе - сигарети, копчені протягом 15-20 хвилин (він набуває вологого), і довелося спати в мокрому ліжку (приблизно години після його зміни, він вже став вологим). А потім ... Я перебував жахливою панічною, що я не можу позбутися від цілого дня, і мені довелося прибухати дуже багато. Наступного ранку Кайфолог взяв мене до всіх бутіків і різноманітних ювелерів Коломбо (стабіль їх називають), думаючи, що це допоможе мені. Але я не хвилююсь. Ми не пішли на екскурсію з ним - і це "перша попа"!!!

доб.

р.

Все добре пішов, крім декількох речей...

160 км. поїхали на 8 годин (наприклад, там, де ми дуже хворіли на дорогу. Ми працюємо з Вами! Не в плані оплати, але з точки зору налаштування вас для будь-якого суглоба, де ви будете викладати непрозорі гроші ... (весь набір менших розлучення намагаються продати вам зелені під виглядом спецій, які нормальні російські люди не можуть розлучення). Але не можна відпочивати - ви постійно чекаєте на якусь настройку і підігніть самі. Ось як вони, ці помічники ...

Чому я пишу вам у літературній формі і в хмелю епітети? Клімат є, люди так добре, і океан настільки сильний, що не можна плавати. Тому ми не мали вибору, але купити 25 пляшок arak, їсти лобстер, краби, креветки, октопуси в вечірках і кватку в синьому стані Моет Шандон (ціна за це цілком прийнятні там ціни). Але вид з балкона і приморського ресторану на узбережжі ще шикарний.

152214

І ми йдемо там? ?

Якщо ви є величезною любов'ю сауни і любові, ласкаво просимо до Шрі-Ланці. У цій грі Бог забутий, де вирощується найкращий чай в світі, продаються кращі спеції в світі і продаються найдешевший одяг. Якщо ви хочете піти в Шрі-Ланку, подумайте знову.

Джерело: kaifolog.ru