Історія одного

Багато людей напевно скажуть, добре, ебать, жив, деякі jerk постів фотографії не зовсім чистий підошва деяких взуття. Все під іржі.

... Вони можуть бути правими, але історія за це не зрозуміло. Зокрема,
далі. Ці черевики були придбані батьком, який був на діловій поїздці в Владивосток і приніс мене в Москву в далекий, якщо не дуже, для кого, як в 1983 році. У короткі черевики послужили вірно мені, потім до моєї сестри, а потім до мого брата!
Але зараз найголовніше, ці черевики тепер носяться і не дивно експлуатуються дочкою!
********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
Хто ще має такі артефакти?

р.

2,2 км

Р

Джерело: