496
Як захопити фото в 10 хвилин
За довгий час я нічого не писав на тему обробки, кожен раз я сидів на клавіатурі і про те, чи буде мій пост цікавим, тому що немає нічого про Крим, попіл люди, танки біля кордону тощо.
Від слів до дів, сьогодні дуже простий і, як звичайний, швидкий приклад тонування і обробки фотографій з Нестю.
й
р.
1,1 км Сирий рав, практично немає змін.
2,2 км Штори тоновані в синіх (хожу блакитний канал), я, особисто, криві набагато зручніше використовувати в Photoshop, але ви можете тут.
3. У Трохи перекручені кольори, збити яскраву сорочку - зробив червоний багатший.
4. У Ось простий спосіб виправити спотворення (розпорядження) оптики, хоча є 50 мм, можна злегка затягнути її - вибрати 35 замість.
71
5. Умань І закрутіть розсіювання слайдера.
6. Жнівень Трохи затемнюйте краю, трохи шуму і трохи калібрувальної камери.
7. Про нас Я пішов назад на криву і зробив трохи більш контрастним.
8. У Перед/після на етапі Lightroom. Це один. Але, звичайно, спробуйте закрутити себе, так багато цікавого.
9. Навігація Як ви можете побачити, не існує глобальних проблем шкіри.
10. Невеликий портрет через тіло.
р.
11. Рідина все.
12. Ілюмінація/чорний прийом. Тут трохи працювали чекбони і ока.
13.00 р. Недорогий і сердитися, або досить просто, як лопатка і ефективно як планка - виділити область з проблемою (шухля за лаштунками) натиснути Ctrl + T (безкоштовна трансформація) і просто витягнути його сторону.
14. Натисніть штамп і він буде ідеальним :
15.00 р. Сукня ніколи не трапилася:
16.00 р. Шпони (ліва рама) стали очищувачем в дуже простий спосіб - копія шару + Режим накладення + маска. Ми очищаємо їх білою щіткою і...
17.00 р. Невеликий відтінок балансу квітів. Все до вас.
18 років Дякуемо!
19.00 р. Ктрл + А + Ктрл + T - витягти кадр трохи вгору (Я люблю подовжені функції).
Р
20. Я вирішив не бути мереживним, зняти зайве насичення в лівій зап'ясті і нозі (насичення / насиченість + шар маска).
, Україна
21. Я не можу допомогти, але потрапити в криві на лінії обробки. (Curves – найхолодніший інструмент, буде nerd – зробить татуювання на плечі з ними)
22. За 10 хвилин
23. 1-2-3.
Джерело:
Від слів до дів, сьогодні дуже простий і, як звичайний, швидкий приклад тонування і обробки фотографій з Нестю.
й
р.
1,1 км Сирий рав, практично немає змін.
2,2 км Штори тоновані в синіх (хожу блакитний канал), я, особисто, криві набагато зручніше використовувати в Photoshop, але ви можете тут.
3. У Трохи перекручені кольори, збити яскраву сорочку - зробив червоний багатший.
4. У Ось простий спосіб виправити спотворення (розпорядження) оптики, хоча є 50 мм, можна злегка затягнути її - вибрати 35 замість.
71
5. Умань І закрутіть розсіювання слайдера.
6. Жнівень Трохи затемнюйте краю, трохи шуму і трохи калібрувальної камери.
7. Про нас Я пішов назад на криву і зробив трохи більш контрастним.
8. У Перед/після на етапі Lightroom. Це один. Але, звичайно, спробуйте закрутити себе, так багато цікавого.
9. Навігація Як ви можете побачити, не існує глобальних проблем шкіри.
10. Невеликий портрет через тіло.
р.
11. Рідина все.
12. Ілюмінація/чорний прийом. Тут трохи працювали чекбони і ока.
13.00 р. Недорогий і сердитися, або досить просто, як лопатка і ефективно як планка - виділити область з проблемою (шухля за лаштунками) натиснути Ctrl + T (безкоштовна трансформація) і просто витягнути його сторону.
14. Натисніть штамп і він буде ідеальним :
15.00 р. Сукня ніколи не трапилася:
16.00 р. Шпони (ліва рама) стали очищувачем в дуже простий спосіб - копія шару + Режим накладення + маска. Ми очищаємо їх білою щіткою і...
17.00 р. Невеликий відтінок балансу квітів. Все до вас.
18 років Дякуемо!
19.00 р. Ктрл + А + Ктрл + T - витягти кадр трохи вгору (Я люблю подовжені функції).
Р
20. Я вирішив не бути мереживним, зняти зайве насичення в лівій зап'ясті і нозі (насичення / насиченість + шар маска).
, Україна
21. Я не можу допомогти, але потрапити в криві на лінії обробки. (Curves – найхолодніший інструмент, буде nerd – зробить татуювання на плечі з ними)
22. За 10 хвилин
23. 1-2-3.
Джерело: