481
Фарбування мотоцикла в домашніх умовах. й
Ніщо не заморожені неприємності ... це був тихий недільний вечір.
Дружина атласне на YAP, діти в мультфільмах ...
І я його в одному місці...
Весна, Сонце, поза вікном Vjiyuu і Trah-tah tah ... і ось мотоцикл - запас і не цікаві(((((()))))
Так це робиться, тому душа йде в Рай.
Почнемо з того, що пара тижнів тому я купив мотоцикл з Білорусі.
lana, lana ... шкіра ... Митне оформлення
але з Білорусі)
І все буде добре з білоруськими братами, і міцним, і дитиною, як і раніше.
Але з деталями - неприємності ... добре, де видно - так що пір'я локонів чорні? і двигун Зелений ??? Я не говорю про тиші)
Починайте підготуватися до живопису ... в найближчому магазині - купили 2 рулони маляра кицька ...
Що таке 2? попросити продавця? ?
Але що він знає... слухаючи далі – норк і підлогу в ліфті, теж доведеться приклеїти)
і починайте обгортання мотоцикла з косою)
Eh ... це обгортання приймала про рулон кисті) - і багато часу ... тому, що ручки кроковані ... виростити трохи низький ... )
Обгортання близько половини - я думав... що я здаю трохи фарбу, що взяв)) Тому що ідеї в моїй голові - як психічно підіймаються коксроаси) кожен проходить навколо, гасіння, ліхтарі відкинулися ..
Але мені довелося занурювати імпульси інтуїції - і продовжити відставку.
) ) wuff ... здається, щоб загорнути все, що я можу) і це час, щоб перейти на маляризацію.
(Єх... ебать, підлогу теж доведеться загорнути !!! тепер є яскраве хромове місце в центрі)
Купуючи фарбу в магазині - я теж радий) особливо діалог з продавцями
У вас є якісь аерозольні фарби?
Тексти пісень, а це означає: Це те, що ви будете малювати?
- Пластмаси ...
Ні, ні, ні, ні, ні. Вона на дереві і металі.
- ????????????? дивний - завжди пофарбований - зазвичай linden ... (можливо продається плутати мій мотоцикл обладнання і шолом в руках, і він вирішив, що я збирався фарбувати "великий" м'ят ...
- Все правильно, що. Чорний і срібло.
- Чорний глянець або матовий?
- Дивитися,
до Тексти пісень, а це означає: І ми тільки мати матовий лівий ...
Чому ви запитали, що потім? ?
- Дайте це, срібло?
- Немає ... є струм алюмінієвого ...
до Що там на полиці? - Балон Хром?
- Ну, це дорого. . 300 рублів.
(Ді вони запитують вас про ціну?)
- Давай Хром і лаком.
Так процес купівлі 3 банок - взяв 20 хвилин)
OK ... з хромом справляється ... виделка, тиші, приладобудування та мотор — тепер стала хромом)
Ми переходимо на фарбування сидіння ... Візьміть глибокий матовий чорний ...
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ну... це був мертвий ніч... в одному годину ранку - з'явилася моя дружина, підкаже її бажання бачити мене в кімнаті відпочинку, кажучи в ніжному голосі: - ЦЕ !!! Ви, ебать ви в ліжку і ви не дихати від ваших квітів !!!
Таким чином, завершення робіт, таких як лакування і сльози покривів було перенесено до 6 ранку в понеділок.
(Коме на... дружини не сниться, вона любила ідею живопису мотоцикла... просто лак був поганий – і довелося чекати часу)
і т.д. Я підірю на 6 ранку і кисть до сходів - Покрийте мотоцикл лаком, і відірвати кришки)
Звісно, в деяких місцях — я злегка підірвав кисть, і там були куртки,
Але моторика виглядає красиво.
Стоп сигналу, але я не змащував його вчора - він пішов до мене за "після роботи сьогодні"... Але заголовок вже існує)
Тепер я пам'ятаю - де у мене є китайська мигдаль (з'єднаний гравець з флеш-накопичувачами)
і в майбутньому планує імплантувати гравця з записами Арії і Рамштейна
як кажуть - Tremble the Karapuzy, для вас в пісочниці - Baikerjuga прийшов)
Я поверне на тему після 8 п.п., щоб відповісти на накопичені питання, і їсти томати, які кидаються)
Всі інші - Мотоциклісти і Мотоциклісти - Успіх цього сезону - і подивитися на дорогу ;)
Джерело:
Дружина атласне на YAP, діти в мультфільмах ...
І я його в одному місці...
Весна, Сонце, поза вікном Vjiyuu і Trah-tah tah ... і ось мотоцикл - запас і не цікаві(((((()))))
Так це робиться, тому душа йде в Рай.
Почнемо з того, що пара тижнів тому я купив мотоцикл з Білорусі.
lana, lana ... шкіра ... Митне оформлення
але з Білорусі)
І все буде добре з білоруськими братами, і міцним, і дитиною, як і раніше.
Але з деталями - неприємності ... добре, де видно - так що пір'я локонів чорні? і двигун Зелений ??? Я не говорю про тиші)
Починайте підготуватися до живопису ... в найближчому магазині - купили 2 рулони маляра кицька ...
Що таке 2? попросити продавця? ?
Але що він знає... слухаючи далі – норк і підлогу в ліфті, теж доведеться приклеїти)
і починайте обгортання мотоцикла з косою)
Eh ... це обгортання приймала про рулон кисті) - і багато часу ... тому, що ручки кроковані ... виростити трохи низький ... )
Обгортання близько половини - я думав... що я здаю трохи фарбу, що взяв)) Тому що ідеї в моїй голові - як психічно підіймаються коксроаси) кожен проходить навколо, гасіння, ліхтарі відкинулися ..
Але мені довелося занурювати імпульси інтуїції - і продовжити відставку.
) ) wuff ... здається, щоб загорнути все, що я можу) і це час, щоб перейти на маляризацію.
(Єх... ебать, підлогу теж доведеться загорнути !!! тепер є яскраве хромове місце в центрі)
Купуючи фарбу в магазині - я теж радий) особливо діалог з продавцями
У вас є якісь аерозольні фарби?
Тексти пісень, а це означає: Це те, що ви будете малювати?
- Пластмаси ...
Ні, ні, ні, ні, ні. Вона на дереві і металі.
- ????????????? дивний - завжди пофарбований - зазвичай linden ... (можливо продається плутати мій мотоцикл обладнання і шолом в руках, і він вирішив, що я збирався фарбувати "великий" м'ят ...
- Все правильно, що. Чорний і срібло.
- Чорний глянець або матовий?
- Дивитися,
до Тексти пісень, а це означає: І ми тільки мати матовий лівий ...
Чому ви запитали, що потім? ?
- Дайте це, срібло?
- Немає ... є струм алюмінієвого ...
до Що там на полиці? - Балон Хром?
- Ну, це дорого. . 300 рублів.
(Ді вони запитують вас про ціну?)
- Давай Хром і лаком.
Так процес купівлі 3 банок - взяв 20 хвилин)
OK ... з хромом справляється ... виделка, тиші, приладобудування та мотор — тепер стала хромом)
Ми переходимо на фарбування сидіння ... Візьміть глибокий матовий чорний ...
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ну... це був мертвий ніч... в одному годину ранку - з'явилася моя дружина, підкаже її бажання бачити мене в кімнаті відпочинку, кажучи в ніжному голосі: - ЦЕ !!! Ви, ебать ви в ліжку і ви не дихати від ваших квітів !!!
Таким чином, завершення робіт, таких як лакування і сльози покривів було перенесено до 6 ранку в понеділок.
(Коме на... дружини не сниться, вона любила ідею живопису мотоцикла... просто лак був поганий – і довелося чекати часу)
і т.д. Я підірю на 6 ранку і кисть до сходів - Покрийте мотоцикл лаком, і відірвати кришки)
Звісно, в деяких місцях — я злегка підірвав кисть, і там були куртки,
Але моторика виглядає красиво.
Стоп сигналу, але я не змащував його вчора - він пішов до мене за "після роботи сьогодні"... Але заголовок вже існує)
Тепер я пам'ятаю - де у мене є китайська мигдаль (з'єднаний гравець з флеш-накопичувачами)
і в майбутньому планує імплантувати гравця з записами Арії і Рамштейна
як кажуть - Tremble the Karapuzy, для вас в пісочниці - Baikerjuga прийшов)
Я поверне на тему після 8 п.п., щоб відповісти на накопичені питання, і їсти томати, які кидаються)
Всі інші - Мотоциклісти і Мотоциклісти - Успіх цього сезону - і подивитися на дорогу ;)
Джерело: