Уральські мрії Парижа

На нашому сайті ви можете ознайомитися з посиланням. Деякі чоловіки не вписуються в голову, що слабка половина буквально кроки на своїх підборах. Зрозуміло: до шляху на відстані кладуть через мертві сміття, які довелося зібрати самостійно до останнього болта. Довгостійкий і міжнародний транспорт - це виснаження професії. Займали роки і роки їздити вантажівкою.

4 фотографії + відео, через.

3610Р. 4200Р.

Часи змінюються, тепер навряд чи хтось здатний таких подвигів, і чи потрібні вони. У великих транспортних компаніях драйвер не потрібно регулювати клапан або змінити компресор з стартером. Для цього є фіксатори, резонти та сервіс. Можливість очікування ситуації цінується більш ніж вмілими руками. Не варто дивувати, що буде більше і більше жінок водійських автомобілів щороку. Сучасна технологія сприяє цьому, ось свіжий приклад від одного з найбільших вітчизняних перевізників, компанія Lorrie.

До Юлії Шешукова відкриють всі дороги та серця чоловічих водіїв.
- Юлію, ви щільно занурилися до мене! - виводить голос людини в радіо.
- Ви боїтеся мені? – Відповідає Юлія кокеттишно.

Драйвери з слабким серцем дивляться як крихка дівчина впевнено паркує вантажівку з довгою причепом на стоянці. У Єкатеринбурзі Юлії Шешукова є першим жіночим вантажником. Вона має лише 10 місяців за баранини, але вже встигла подорожувати по половині Росії.

до На дорозі я відчуваю себе безкоштовною людиною, говорить Юлія. Це свого роду романтики: ви подивитеся на міста, познайомитеся з новими людьми. Єдина проблема полягає в тому, що важко будувати відносини з таким номодним життям.

Вона мріяла про управління важкою вантажівкою з дитинства: вже потім машини і дизайнер вичавили м'які іграшки і ляльки. Тим не менш, батьки не втратили сподівання, що Юліа виявить професію серед жіночих спеціальностей. Вчитися в якості різак - кинути. Після закінчення коледжу закінчив бухгалтер-економіст. Але вона не могла працювати за фахом: вона була приваблена довгою дорогою.

Секретно від родичів отримали права категорії С і Е. Але знайти роботу в довгостроковій перспективі водія не було просто: роботодавці не довіряли крихкої дівчини для управління багатотонними автомобілями.

43828282.

- Я відправив резюме на всі транспортні компанії, і один день жінка відповів мені, Юлія говорить. Я прийшов на інтерв'ю і був прийнятий до керівника колонки. Він сказав: «Чи дивись, що відбувається!» Ось ми йдемо.

Робота вантажоперевантажувача не тільки для закручування рульового колеса, але і для видалення блиску, контроль завантаження і розвантаження. Фізична сила для цього не завжди достатньо, але щоб допомогти Юлії приїхати водієм. В іншому випадку не відрізняється від них.

до Після того, як втратив, поїхали до деяких полів, – згадує дівчинка. - Підійде два автомобілі, вони заблокували вихід і нехай роблять претензії, вони кажуть, що я зламав дорогу для них на вантажівці. До тих пір, поки вони показали, що документи не вірили, що це мій автомобіль! В результаті штраф видається за ремінь 500 рублів.

Наставник Юліна, ексеман транспортної майстерні Сергій Ядришніков показує на своєму телефоні фото Ейфелевої вежі: другий день він пішов на Париж на вантажівку, який тепер керує Юлію.

до Вона ще не готова йти в Європу: потрібно перехрестити кордон, підготувати додаткові документи, говорить Сергій. Але я думаю, в рік вона зможе це зробити! У Європі є багато жінок вантажівок, і в Росії вони можуть розраховувати на пальцях – не всюди хороші умови праці. Але Юлія нічого не боятися на своєму автомобілі, - сказав Сергій Ядришников, фореман транспортного відділу компанії «Лоррі» і наставник Юлії Шешукова.

І відео. Всі права.

4374897

Джерело: