Кращий оглядовий майданчик світу!

Твитнуть Вежа - другий найвибагливіших телеведучих у світі, другий тільки до Токіо. Висота вежі 600 метрів. На висоті 488 метрів знаходиться відкритий оглядовий майданчик! Я був багато оглядових колодок і можу сказати, що вежа Canton краще всього! Розглянуто найвищий оглядовий майданчик у світі. Шукайте себе.
Під катоком 35 фото через Ілля Варламов

Тексти пісень, а це означає: вона, красива! Примітно, що вона побудована у вигляді комбінації оболонки з гіперболоїдним носієм та центральним ядром. Гіперболоїдний дизайн сітчастої оболонки вежі Гуанчжоу відповідає патенту 1899 р. російським інженером В. Г. Шухова. Сама конструкція ідентична Аджиголу маяка в Україні.

01. У Ліфтовий зал. Вартість квитка від 850 до 3000 рублів - залежно від того, що потрібно побачити. Оптимальний квиток буде коштувати 1800 рублів: це сходження на сайт, доступ до відкритої площі і подорожі по повітряним трамваям.

02. Мар оглядовий майданчик. Кабіни рухаються по периметру вежі.

03.03.2014 р. Люди чекають на захід

04.04. Види. Один з небагатьох оглядових колод у світі, де можна знімати через скло!

05. Мар Українська

Мар

07. Мар

р.

08 мар

09.03.2015 р. Висота бар'єрів близько півтора метрів, тому можна сміливо зняти. Єдине, що заважає дизайну трамваю, але можна знайти точки.

10. Це вид бізнес-району міста. Відразу попередження я не користуюсь штативом, знімаючи з рук, щоб вона була маленькою милою і шумною .. Головною проблемою є постійний смог над містом. Щоб побачити нормальний захід сонця можливо одиниці.

11. Паркінг

12. На оглядовій палубі є амфітеатр. Це вид з вершини.

р.

13.00 р. Тепер отримайте в кабіні і зайдіть!

3610Р. 4200Р.

14. Каюта йде в коло 15-20 хвилин, все можна вважати і зняти.

15.00 р.

16.00 р.

17.00 р. Я думаю, що навіть з штативом при низькому впливі щось буде працювати.

18 років

19.00 р.

20. На правому місці також є атракціон: спрей торкається на таких сидіннях, я не знаю, що це правильно називається.

21.

22.

23.

24. В той час як водіння, він нарешті отримав темний зовні.

000000

25. Трохи більше...

26.

р.

27.

28.

29.

30. Трохи нижче знаходиться ще одна засклена зона.

31. Для тих, хто страхує вітер;

32. 428 кв.м. Є вікно скляної бухти з прозорим підлогою.

33. Що таке ліфт. На відміну від інших веж, вона ходить на вулицю практично в усі часи, щоб зайняти місця на прозорих дверях.

34. Увечері вежа яскраво освітлена.

35 хв Пожежна робота з вежею під час свят

Якщо ви в Гуанчжоу, відвідайте цю вежу!

р.

Джерело: