Диворце з DOM. РУ

Учора, валіантні менеджери мега-коол-провайдера DOMRU назвав мене на мобільний. І вони засмічують пісню і якщо ви хочете багато інтернету і практично нічого.

2934045

А каже:

Я зазвичай намагаюся бути ввічливими і тактовними.
В результаті менеджер надає мені послугу «швидкість до 50 Мбіт/с» і тільки мені, як старий друг компанії становить лише 50 рублів на місяць дорожче.

У мене є досить старий план 5 Мбіт/с, і я завжди був достатній для цього. 5 Мбіт/с завжди стабільний. Я не дивитися YouTube в Fulashdie, але я достатньо для всіх інших.

Проксимус Я думаю, ебать ви хлопці, давайте намагатися супер-мегакоол 50 Мбіт/с. Особливо недавно я помітив, що мій улюблений NAP не так набряк на завантаження сторінок. Тим не менш, менеджер відправив, що я завжди можу відмовити в цьому сервісі, і він пропонує мені «три».

Гаразд, відключення. Де мій 50 мегас другий?
На роботі 13 Мбіт/с, ви не можете посилання.

erm ... знову відключати. Ні, я не зробив! Я на тесті швидкості, це океї! 50 Мбіт/с як заявлений.

Проксимус Я думаю, що я можу сповільнити себе і отримати його неправильно.
Казка.
Я пішов перевірити швидкість на різних сайтах. вона боляче солодка транслює www.speedtest.net/

1. 2ip.ru / мій улюблений тестер.

2. швидкість.yoip.ru / другий тест значення

3. www.ip-ping.ru/speed/ Ммм.

р.

4. www.speedinternet.ru/well Йожеж

5. Умань English, Українська, Français... Скухання, як це !!!

Фінал:
Я зателефоную технологічну підтримку і слухаю багато зламу.
Натисніть 1-2-3 і це буде відмінно.
В короткий час через джунглі посилань електронної жінки, для якої наш дзвінок дуже важливий, я отримуюсь технічному підтримці.
У тисяч разів я шкодував не записувати діалог, але ось швидкий підсумок:

Привіт. Привіт.
Добрий день благобла, я Мар Vanna готовий померти за вас.
Подав мені 50 Мбіт/с швидкості.

Проживання, адреса, реєстрація, пошук.

Швидкість на вашому акаунті 50 Мбіт/с, всі права!
до Немає швидкості, потім яда перевірити краще.
- Blablablabla, вибити всі завантаження, вимкнути антикварний, вимкнути все, перевантажити маршрутизатор і так далі.
- Дон.
- висловила адресу в браузері і диктує мені Айпішник з www.speedtest.net
- Я тут, як ви обіцяли 50 Мбіт/с, але дозвольте мені перевірити швидкість на будь-який інший сайт.
Ні, ми тільки довіряємо цей сайт! Наші веб-сайти можуть показати вам що-небудь.
- Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa І я не довіряю свого сайту!
до Не наш сайт!
Неважливо, що швидкість 50 Мбіт і не закриватися!
За нашими вимірами ви маєте швидкість 50 і ніпет.
- Знайте, візьміть свого фахівця до мене - дайте йому перевірити швидкість і зробити це прямо для мене.
- Так, можливо, платна послуга!!!

Смоктати так.

Що буде ваш майстер, коли він приходить до мене?
Перевірити швидкість підключення до Інтернету.
до При Speedtest.net ???
Ми тільки довіряємо цей сайт.
до У вас є скруч, і це на цьому конкретному сайті! будь-яка інша робота повільно.
до Ви можете зателефонувати в побутову техніку. це платна послуга і він перевірить все.
до Вимірювання місця тестування швидкості?
Так.

Захопити навколо кута, ви приступите до фольги. Ми змінюємо тактику.

- Ваш менеджер сказав мені, що я можу вимкнути цю послугу, якщо вона не підходить мені.
Ми можемо зробити це після 2 місяців!
Ви не надаєте цю послугу мені.
За нашими вимірами ви маєте 50 Мбіт/с.

Стсуукуо, послав три магічні листи в своєму розумі, побажав його здоров'я і голодувати.

Епілог:
Два сміється пізніше, я гона ебать від тих 50 Мбіт/с. Я повертаюся до моєї дешевої ставки 5 Мбіт/с і живих щасливо коли-небудь після.

P.S. Не розлучатися з DOM. РУ.
Гентльмен domru, вбити себе стіни!

Всі

р.

Джерело: