Хібіни проти Aegis

«Хібіни» проти «Aegis» або що страшно Пентагон так багато?
Продовжуємо тему.

Згідно з провідними новинними агентствами світу, в суботу, 12 квітня 2014 року, літак ВПС Росії, поза-24 (модифікація не зазначена), пролетіти над американським знищувачем Дональда Кука, обладнаний новітнім американський судном багатофункціональною бойовою інформацією та системою контролю Aegis, а також озброєними, серед інших речей, з круїзними ракетами Tomahawk. У понеділок, 14 квітня, Пентагон зробив несподівано емоційний коментар про інцидент.

Провокаційні та непрофесійні дії Росією невідповідні національним правилам та попереднім договорам щодо професійної взаємодії наших збройних сил. У Варрені також заявили, що російський літак Су-24, який, очевидно, не мав бойової зброї на борту, 12 разів проходив біля корабля ВМС США, в суботу, коли він був у міжнародних водах від узбережжя Румунії.

Я не знаю, як, але мені таке емоційне і навіть десь гістеричне виконання серйозного дядька від Пентагона здавалося дуже дивним.

Після всього, що це неброньований фронтальний бомбардувальник, відверто, не останнього покоління, пропущений, припуск 12 разів, поблизу новітніх, озброєних зубів, що спеціалізується на захисті повітря, знищувачі США? Після того, як, наприклад, під час протистояння між СРСР та США, такі рейси літаками суден обох повноважень були зроблені практично на кожній зустрічі потенційних супротивників. Так що це сталося? Що болить американці так багато? Крім того, згідно з напівофіційною інформацією, яка з'явилася на вторинних ресурсах RuNet, після цього інциденту «Дональд Кухар» терміново увійшов до порту Румунії, а 27 членів екіпажу написав лист про відставку і ліву або призначену для залишити судно. Це непрямо підтверджено словами того ж твердження Пентагону. Вона стверджує, що ця дія зведена екіпажу судна. Це де я повністю плутав про те, що сталося. Справа в тому, що це довгостроковий знищувач, США Дональд Кухар (DDDG-75) типу Арліг Бурке, належить до класу УРО знищувачів, багатоцільових швидкісних військових кораблів, призначених для боротьби з підводними човнами, літаками (включаючи ракети) і ворожими кораблями, а також для захисту і захисту суден або конвой при перетині моря. В обслуговуванні з цим судном, є, серед інших речей, два 6-розвантажені ракети Фаланкс і до 74 РИМ-66 SM-2 Standard-2 ракети. Іншими словами, спеціалізація цього корабля полягає в тому, що боротьба не тільки з такими повільними вимовними низькопроменевими цілями, як СУ-24, але і з метою набагато складніше - з протипожежними ракетами, які обидва мають більш високу швидкість руху і їх маневреність не обмежуються перевантаженнями на екіпажі і в крадіжці вони багато разів перевершують СУ-24. Здавалося б, що є щось, щоб бути деморалізованими - сидіти себе, перетворювати на захист повітря, "Агіс", і практикувати в тісній з реальними умовами, відбиття атаки літака, ймовірно, ворога! Але ні, екіпаж був декларований, 27 осіб написав заяви з словом: "Не збираюся ризикувати своє життя". Що сталося в нейтральних водах? Я вірю, що відповідь за такою загадковою назвою «Хібіни». За даними Вікіпедії, Хібіни є гірським діапазоном на півострові Кула, в Мурманській області, розташованому на 150 км на північ від арктичного кола : Тим не менш, звісно, невірний хібін був заляганий екіпажом знищувача. «Хібіни» – це нова система радіоелектронної боротьби Росії, яка буде встановлена на всіх перспективних російських літаках. Я не знайшов ніяких даних про це, але тут написано, що СУ-24 вже використовувався в вправах у Буряти. Ніщо не може деморалізувати військовій людині, як власної безладності! У світлі вище, я бачу ситуацію наступним чином. 10 квітня 2014 року в нейтральних водах Чорноморського моря прибув у нейтральних водах Чорного моря для проведення заходів інтимізації та демонстрації сили - у зв’язку з нездійсним становищем Росії на території України та Криму. До цього в Чорному морі було, в порушенні Монреуксської конвенції, черговий американський ракетний знищувач «Тракстан». Це, було типово, улюблене американцями, мишею fuss – saber rattling and international rudeness. 12 квітня на великому день космонавтики, наші були обладнані, щоб літати в нейтральних водах, неброньованого SU-24, але з хібіном під її крилом. Далі, все розвивалися приблизно за цим сценарієм: «Коок» навіть з афарі виявляли підхід «суши», відіграли бойову тривогу і припинили на бойових постах. Усе пішло нормально, радари вважалися переходом з метою, а Егіс правильно контролюється настановними системами. І раптом, клапт! Він пішов. Aegis не працює, екрани показують грязь, навіть Falanks не можуть бути налаштовані! Су-24, означевидний, пропущений на палубі Кука, зробив бойовий поворот і імітував ракетний напад на ціль. Звісно, успішний – немає опозиції! Потім він перевернув і імітував інший. І так далі, 10 разів! Всі спроби техніків відродити Aegis і дати цільові позначення для захисту повітря не вдалося і тільки тоді, коли силует сушки розтоплений в засобі над російським узбережжям, екрани прийшли до життя, а настановні системи вірно показали чистий, блискучий спрагості квітне небо.

Підсумок. Імовірно, після того, як СУ-24 виявився на безпосередній близькості від Кухара, Хібіни, весь захист повітря знищувача не вдалося. Наші фахівці перевіряють ефективність системи електронної боротьби, 12 разів імітували атаку на американський корабель. За весь цей час екіпаж судна не вдалося відродити експедицію BIUS. Працював тільки тоді, коли СУ-24 зліва на підставу. У зв’язку з тим, що у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, що у зв’язку з цим, з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’

В кінці статті я хочу відзначити, що всі вищевказані є просто мої логічні конструкції, і вони призначені для того, щоб принести принаймні одну логіку до того, що сталося. Якщо модератори знайти повідомлення невідповідним, видалити:

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

tvzvezda.ru/news/forces/content/201404141119-gx7a.htm

Джерело: