Визволення про важливість Криму для Росії

Я іноді знаходжу в коментарях навмисно або ні, але спотворення в заявах про проблему Криму. «Чому потрібен Крим?», «І так на відпочинок без візи пішли», «Ми не маємо достатньо землі?», «Хто буде годувати цей Крим зараз?» і т.д.

Я довго дивився на цю недбалість, але подрібнила ідею письма про це. Здається, що це не мій бізнес, я білоруський себе і мій hut є тільки наступні двері... як ви можете бачити, я не останню довго і зараз я пишу. У обороні я кажу, що я сам громадянин СРСР, країна підірвала і трамплінг, але всі пам'ятають, куди переходять її кордони.
Як коханець історії (особливо військові) моєї країни, маю деякі знання, які я прагнув поділитися з усіма зацікавленими людьми.

3 фото + відео.

Так давайте це прямо. Чому так багато кровоплини над цими величезними, але в цілому бідними і великими пустельними територіями? І я не тільки говорю про російську кров, адже останнім часом західні аналітики є в моді питання психічних здібностей вітчизняних лідерів і командирів, питання доцільності практично всіх військових кампаній в Афганістані, Чечня, Фінляндія тощо. Так, повернувшись до питання: чому турки, британський, французи повинні приїхати росіяни з Криму, або принаймні з Севастополя? Відповідь на це питання дуже проста, якщо ви подивитеся на карті Чорного моря. Для більш чіткості дивимося на карті з супутника:

, Україна

Уявіть себе в положенні адмірала. Закрийте Крим з пальмою і уявіть, де буде зручно для вас, щоб розгорнути Чорноморський флот? Що потрібно розгортати флот?
Хороша база:
1,1 км Надійшла глибина до берега (зникає Азовське море). Він також потрапляє через Керченську протоку. Пляшка шиї, яка легко криється
2. Зручні під'їзні дороги (Сочі і все схід від Геледжіка зникають, бо гірський хребет закривається бухтою з континенту).
3. У Наявність бухти, яка зможе приховати від погоди і противника (Анапа і все, що захід відпадає)
Що залишилося? Що листя Новоросійськ. Крім того, щоб не покласти всі яйця в одному кошику, є ще одне, що надходить в гру: вітер. Затока широко відкрита до північно-східного вітру, який в зимові місяці створює серйозні бурі. І якщо для всього, сучасні кораблі це не така проблема, то уявіть те, що буде судно пошкоджений в бою, або дефектний, або просто стоячи на ремонті.
На власній шкірі радянських моряків під час Великої Вітчизняної війни були відомі всі «чарі» цього бухти.

Тепер розглянемо Крим. Севастополь Затока, якщо спеціально розроблена для побудови порту в ній. Скери ідеально підходять для будівництва бази підводного флоту.
Крім зручного розташування на землі, ці бази розташовані в середині всього Чорного моря, практично в його географічному центрі. Примітно, що Севастополь, хоча це було взято ворогом, був взятий з землі, не з моря.
Так, незважаючи на здачу Севастополя, Чорноморський флот продовжував переважати Чорного моря, але тільки Бог знає, яка сила і кров її вартість. При цьому не варто забувати про військові бази на Кавказі, які наразі належать Грузії.

Джерело: