Щоденний рецепт закуски!

В цілому, що потрібно підготувати:

1,1 км Чорний ікра - 3 банки
2,2 км Червона ікра - 2 банки
3. У Шафран Spice

******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Ми перемішуємо всю ікру і додаємо шафран і знову перемішуємо. Всі

Я думаю, що ви будете любити мій рецепт і я хотів, коли я варю його, але я не можу купити ніяких банок ще.

Вбити всіх!

Джерело: