Непрограшний

Знаючи силу і силу ударних військ, я закликав вас хлопці допомогти.
Багато хто прочитав тему forum2/topic739098.html?hl=
У мене є багато обличчя. Я пишу це, щоб пояснити, що це не анонімна історія, але сумна реальність.

12 квітня 2014 року, в суботу о 17:40 біля будинку No 128 на проспекті Міри в Москві, я атакував 3 осіб невинної національності. На чорному Кайне без чисел, перед кількома десятками осіб, атакують з спини (як це повинно). Звісно, ніхто не зробив ніякої допомоги, кожен сидить на своїх автомобілях і думав себе: «Факсинг пекл», при цьому 3-й заміс. Нехай це буде на Вашій совісті. В результаті атаки вкрадений мобільний телефон, зламану руку і необране обличчя. Все, що я можу зробити, був rip один з цих курток Мусковітів. Дякуємо, що тільки пасербі, які допомогли піднятися на асфальт.

Кожен був заарештований і де вони повинні бути. Але раптом вони забули російську мову і що найбільш схильна діаспора робити все, щоб отримати їх. Щодня, моя дружина і я отримую дзвінки з різних номерів від невідомих друзів до «завтра». й

Свідок, який мав запис на реєстратор, об'єднав той же вечір, кажучи, що його хата з краєм ... Хлопці, знаходилися пристойний джем трафіку і хтось повинен мати рекорд цього "продуктивного". Поверніть анонімно, якщо ви боїтеся.

Не для сита! Якщо у вас є що-небудь допомогти, допомогти!

Джерело: