Запакований з презентацією.

Побачила талії в подарунок другу, девіл витягував мене, щоб сказати: наступного разу я розумію, знадобиться пояс? Відповідав другу в відповідь, яка повинна бути зрозуміла як: «Примітка, я не пропоную це!» Я отримав його.

Щоб почати з того, що я хотів би малювати, і «глючого народження» до цього візерунка. Це майже як сумочка. А потім є другий, майже схожий на інший сумочку.

14 зображень.

Р

Потім з шматочки шкіри, стрічкою вирізати, шириною 5 см, на нього наноситься малюнок, вирізати, і погасити цей чохол на 2 тижні, так як потрібно було зробити кінні замовлення.
Ремен лежав так, і чекав час.

Прийшов руки. Ремен знімався з шафи і продовжив роботу. Стартове тиснення малюнка

Спробуйте дати об'єм візерунка.

За шість місяців з моменту завершення написання.

64558761

Малювання фону ...

Я хворий, але я зробив.

Додано до [mergetime]1397648576[/mergetime]
Я зустрівся з другом, вимагав: «Коме, кладе гаманець в ас, я порівняю картину і колір») Я думаю)

Але зараз ми повинні закривати цей випадок вниз. Я маю на увазі, пришиваємо на підкладку. Довжина пояса 120 см. Я збираюся вмирати... ні, я збираюся вмирати.)

Виживання

Я мав змінити шнурки на мій гаманець. Вони були настільки малими, що вони були настільки широкі. Добре, це бульфіт, це було легко.

Я кладу пряжку, я кладаю сумку на мій ремінь.

Як тільки я спробував взяти картину, вона вийшла назад.

І субсторонній

Я зробив. Коктейль!)

О, так, для будь-якого пожежника, тема про створення сумки тут forum2/topic716064.html?hl=

Джерело: